Používali ste bambucké maslo na pokožku v tehotenstve?

zzzzza
21. nov 2024
moonlight1210
21. nov 2024

Je v nieco skodlive?

zzzzza
autor
21. nov 2024

@moonlight1210 nemalo by byť...

baarbo
21. nov 2024

@zzzzza ahoj, ja používam aj maslo a striedam to s karité olejom z bambuckých orechov. zatiaľ žiadna stria, 38tt

gleep1
21. nov 2024

Lepšie mi robil kokosový olej.

michaela329
21. nov 2024

Ja používam detské telové mlieko, žiadne strie zatiaľ -+8kg, hlavne brucho, 29tt. Segra sa natierala všetkým možným (aj bambucke, aj bioil) a strie od 20tt 🤷 Ale aspoň to zmiernovalo svrbenie.

zzzzza
autor
21. nov 2024

@baarbo super

mtn112233
23. nov 2024

@zzzzza áno ja som používala ako prevenciu proti striam.. nespravili sa mi žiadne.. ale som toho nazoru že je úplne jedno čím budeš natierať či drahym Bioilom alebo lacnym kremom dôležité je aby bola pokožka hydratovana

leidin
23. nov 2024

Podla mna to je jedno z tych veci co stoja za to nie jak obycajne telove mlieko akurat ja to neznasam rozotierat, konzistenciou je mi prijemny len gel. Ale nasla som akurat nejaky znacky dm ci balea a ten je taky hnusny hrudkovity jak potravinova zelatina. A to sa mi matka divi ze kupim nieco o polovicu drahsie radsej nez aby som trpela nieco co je skoda aj vyskusat. Inak furt ma laka to maslo prave akurat keby to nebolo take tuhe a mastne :/ podla mna to bude kvalitne aj vonave. Robia sa mi trosku strie ale take miznuce, ziadne cervene katastrofy ani trvale ryhy.cely rok sa trapim asi s troma telovymi mliekami z vianoc a ked zas daco dostanem asi vyskocim z okna

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre