Caute, mozte mi prosim niekto poradit?? Som v 18. tt a mam problemy s bolestou lavej strany sedacieho svalu... Bolest mi striela az do nohy, boli to hlavne pri dlhsom stati na jednom mieste a pri vstavani zo sedu alebo lahu... Niekde som citala ze to moze byt zapal sedacieho svalu a pomaha na to nalepenie hrejivej naplasti... Mozem pouzit hrejivu naplast voltaren ak som tehotna?? Nemate s tym niekto skusenost prosim??
Vdaka za radu... Aj na nete som nasla ze hrejive naplaste su nevhodne pre tehotne... Ak mi to neprejde tak budem musiet zajst k svojej obvodnej lekarke... Vdaka 🙂
Naplaste Voltaren neobsahuju ziadne antiflogistikum( protizapalovu) alebo analgetikum( od bolesti) ani ziadnu inu ucinnu latku podobneho typu, len v nich prebieha fizikalna reakcia tora vytvara teplo, cize tehotene ju mozu pouzivat
ahoj. ja som v tehotenstve používala normálne náplasti Cosmos na všetko možné. gynekológ s tým problém nemal a deti sú v pohode. no, je to citlivé téma. na tehotných nikdo nič netestuje. ale myslím, že by to malo byť v poriadku. veď sa skús opýtať primo u výrobku. Cosmos má svoje stránky a myslím a určite tam bude aj kontakt.
a ako inak tehu? ešte nejaké starosti? alebo si to inak uživaš? ja už mám vačšie detičky, ale ešte si to pamatám. 😎
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
mne brat ortoped náplaste v teh. zakázal...sama si isto nič neordinuj ani nestanovuj diagnozy