Použitie hrejivej náplasti Voltaren v 18. týždni

ozzica
10. sep 2013

Caute, mozte mi prosim niekto poradit?? Som v 18. tt a mam problemy s bolestou lavej strany sedacieho svalu... Bolest mi striela az do nohy, boli to hlavne pri dlhsom stati na jednom mieste a pri vstavani zo sedu alebo lahu... Niekde som citala ze to moze byt zapal sedacieho svalu a pomaha na to nalepenie hrejivej naplasti... Mozem pouzit hrejivu naplast voltaren ak som tehotna?? Nemate s tym niekto skusenost prosim??

janinah
10. sep 2013

mne brat ortoped náplaste v teh. zakázal...sama si isto nič neordinuj ani nestanovuj diagnozy

ozzica
autor
10. sep 2013

Vdaka za radu... Aj na nete som nasla ze hrejive naplaste su nevhodne pre tehotne... Ak mi to neprejde tak budem musiet zajst k svojej obvodnej lekarke... Vdaka 🙂

pusa321
10. sep 2013

Naplaste Voltaren neobsahuju ziadne antiflogistikum( protizapalovu) alebo analgetikum( od bolesti) ani ziadnu inu ucinnu latku podobneho typu, len v nich prebieha fizikalna reakcia tora vytvara teplo, cize tehotene ju mozu pouzivat

silvapokorna
9. nov 2013

ahoj. ja som v tehotenstve používala normálne náplasti Cosmos na všetko možné. gynekológ s tým problém nemal a deti sú v pohode. no, je to citlivé téma. na tehotných nikdo nič netestuje. ale myslím, že by to malo byť v poriadku. veď sa skús opýtať primo u výrobku. Cosmos má svoje stránky a myslím a určite tam bude aj kontakt.
a ako inak tehu? ešte nejaké starosti? alebo si to inak uživaš? ja už mám vačšie detičky, ale ešte si to pamatám. 😎

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre