Ahojte, čakáme dievčatko a s manželom sa nevieme rozhodnúť medzi menami Ema, Lea a Mia. Priezvisko je Rusnáková. Vedeli by ste mi poradiť ? 🙂
Mne sa paci mia
@michaela_lalikova Všetky tri sú tuctové a nudné, bez fantázie a krásy. Prepáčte za úprimnosť. No ak sa vám páčia, dobre. To najtuctovejšie z nich, Ema, je podľa mňa naj z nich.
akoze pekne, ale tak sa momentalne vola kazde druhe dievcatko. pohladajte nieco menej caste.
ale ked uz tak ema
K vášmu priezvisku buď Lea alebo Ema
z tychto troch asi Emka
@michaela_lalikova asi lea sa najviac hodi k priezvisku 🙂
najviac mi pasuje Lea k priezvisku a najmenej skoro vôbec mia
@michaela_lalikova dobry den, ja by som dala Emu alebo Miu, ku priezvisku.
Nechapem vase komentare. To si ma teraz pani robit prieskum ktore mena nie su tuctove a ktorych je najviac. A preco je tuctove lebo v okoli je ich vela. Vacsiu blbost som nepocula. Unas v.rodine ani u priatelov ziadnu emu nemame . Ja budem mat elišku a zase nikto v rodine ani v okoli ju nema a to ze kazdy hovori ze jenkazda druha eliska zatial som ziadnu nestretla.
@michaela_lalikova u nás vyberal pre dievča meno muž, vybral Emu, ma 5 rokov a neviem si predstaviť žeby sa volala nejako inak, je to proste naša Ema 😁 teraz čakáme druhe babo a ak to bude dievča bude Mia alebo Alica 😉
mne sa paci Mia 🙂
@asia83 prečo matky bez fantázie nech ich je aj 1000000 je to proste naša Ema ako píše aj maminka vyššie,nemám potrebu sa predbiehať,aby dieťa malo výnimočné meno najdôležitejšie je ,aby bolo,zdravé,šťastné a milované,neviem,aké netuctové meno myslíte,ale separovať deti podľa mien tuctové,netuctové mi príde prepáčte ale naozaj neppochopiteľnéééééééé,pre každú jednu mamu je jej dieťa s jeho menom naj aj ,keď ich bude pol Slovenska
@asia83 súhlasím tiež som pred materskou pracovala v MS a mala som 4 Emy. A Ela bola dvakrát. Preto som dala dcére meno Lujza 😍 nezvyčajné ale široko ďaleko žiadna nie je
Teraz aby jej dali meno ktoré sa im nepáči len zato aby nebola tuctová 😂😂😂😂😂 bože ženy už nemáte čo iné riešiť len znechuťovať druhým maminám ich výber mena ? 🙈🙈
Ja som dala malej meno Ela (tiež si poviete každá sa tak volá ok) lenže to meno sa mi páčilo už keď som ja bola malá tak som vedela že raz sa tak bude volať moja dcéra ❤️ Čiže podľa logiky som jej mala dať meno Jozefína,Filoména atď. Aby nebola tuctová 😂😂 a k otázke-hodí sa mi k priezvisku LEA
Ja by som dala meno Laura Rusnakova.
Teraz je skôr trend vracať sa k slovenským menám, tých exotickejsich je už pomerne veľa. Takže Zuzanka, Elenka a pod. Každopádne akékoľvek meno vyberiete, bude krásne. Hlavne nech je zdravá, šťastná a milovana po cely svoj život 🙂
@lenulka_14 ano to som zabudla napisat ze niekto ma aj meno vysnivane od detstva a preco by ho mal niekto menitnlen preto ze sa to meno paci dalsim 5 mamickam
@michaela_lalikova K priezvisku sa mi najviac hodí Ema. Ale skúste ešte porozmýšľať, prikláňam sa k názoru, že všetky 3 sú už veľmi časté.
Ahoj
Rob tak ako cítiš Ty a tvoj partner , nie ako sa hodí a nedajbože aby nebolo tuctove 😉
V ten moment keď sa na ňu prvý krát pozrieš hneď budeš vedieť ktoré je zo práve.
Želám Vám aby ste boli (hlavne) obe zdravé.
Z týchto Ema 😊
@h2 Ja som sa tiez spoliehala na to, ze ked maleho uvidim, hned budem vediet, ktore meno, a teda realita bola, ze som bola rada, ze mam porod za sebou a nejake meno bolo posledne, nad cim som dokazala v tej sekunde premyslat 😂 Ale kedze sestra na mna vyslovene par sekund po porode tlacila, ze ake meno, ake meno, tak som to nechala na manzela 😁 Chudak, vypanikaril a dal meno po sebe. Tolko k tomu zazracnemu osvieteniu 🙂 Mozno ale keby to bolo cele inac a mali by sme cas babatko si podrzat a dosytosti sa vynadivat, mozno by to bolo inac 🙂
@0silvia0 Mozes povedat, ze nevies este. Zo zakona mas tusim dokonca 3 dni po porode dokedy musis nahlasit meno. My sme pred porodom nevedeli, isla som rodit a v sekunde po porode na mna tlacila sestra, ze uz musim povedat. Ako keby som pocas porodu nad nicim inym nerozmyslala len nad menom 🙄🙈 Bohuzial sme vtedy o tych 3 dnoch nevedeli. Inak by som ju poslala do teplych krajin...
@nightrover tak ja som rodila naposledy pred 15-timi rokmi, preto sa pýtam ako je to teraz.
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
Lea tak krajšie znie