Ahojte neviete poradiť vo pomohlo ked ste sa snažili ? Rozmyslam nad kupou gynex kvapky+GS mimistar alebo pinkfertil , s priateľom sme sa snažili rok a podarilo sa nám v decembri avsak v 2 mesiaci potrat a pricina nejasná gyn mi povedala ze to mohlo byť tym ze som nemala dostatok potrebnych latok keďže som užívala femibion 1 az ked som zistila že som v tom , s priatelom mame strach ze opäť nam bude dlho trvať kym sa podari a teda chcee investovať. Do dobrého produktu ktory by možno pomohol aj pri otehotneni rýchlejšie a zaroven aby moje telo plod prijalo a malo vsetko potrebne , píšem sem lebo forum kde su snažilky tak sa skôr pýtajú aa tiez trápia 🙂 ďakujem .
@blackwidow123 Aj u nas pre mna inofolic, vitaminy, jeden cyklus alchemilka, muz folandrol a vitaminy. Trvalo nam cca pol roka
Ja som brala iba kys listovu 800 , plus vit c tam myslim bol. Nic ine. Podarilo sa na prvy sup. Predtym som 2x o to prisla. Ukazuje sa, ze u mna bol klucovy utrogestan na vyvin placenty. Aby sa to udrzalo.
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
@blackwidow123 u nás pomohol u priateľa folandrol a u mňa inofolic+gynex.. treba poskúšať, držím veľmi palce 🙏🏼