Ahojte od 36 tyzni treba uz nahlasit na nemocnici ako je to tam kazdi tyzden treba ist na poradne ? tam treba platit nieco myslim odber nejake vysetrenie ctg? treba platit alebo uz v nemocnici uz netreba?
Chcem sa opytat ci je potrebne chodit posledny mesiac do nemocnice alebo mozem nadalej chodit ku svojmu gynekologovi.
@zuzuliatko81 ak ti gynekolog pravidelne urobi monitor a prietoky a samozrejme vysetrenie, tak netreba.... ja som chodila do nemocnice a na vysetrenie uz k mojmu porodnikovi....
@katy2 bude mi robit sono, prietoky, vysetrenie a CTG ale za to si budem musiet platit. Nebudu mi potom v nemocnici pri porode robit problémy?
@zuzuliatko81 a nemas to lepsie chodit do nemocnice, kde budes rodit a mat to vsetko zadarmo? ved tam chod a opytaj sa....
@katy2 ide o to, ze som na rizikovom a od 27. tyzdna lezim s vylozenymi nohami. Robi mi problem dlhsie sediet. keby som chodila ku svojmu gynekologovi tak ma objedna na urcitu hodinu. Ale ked pojdem do nemocnice tak tam budem čakať niekolko hodin kym sa dostanem na rad. Navyse tam robia lekarky, ktore su strasne surove pri vysetreni.
@zuzuliatko81 ja som sa v nemocnici objednavala presne na cas.... Ale ked ti da tvoj dr. zaznamy z monitoru a prietokov a napise spravu zo vsetkych vysetreni, nevidim dovod, preco by mal byt v nemocnici potom problem... vsetko vezmes na porod so sebou aj s tehu knizkou a hotovo.... drzim palce 😵
@zuzuliatko81 do rizikovej poradne v nemocnici objednavaju na cas. Aspon ja som tak bola vzdy ocakava v urcitu hodinu a nic som neplatila 🙂
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
@ni13 normalne sa neplati, iba ak si dohodnes v case pohotovosti... budes chodit na monitor, prietoky a ak nemas dohodnuteho porodnika, tak ti urobia aj normalne vysetrenie....