Poradne od 36. týždňa

iwqa
3. jún 2013

Chodili ste/chodíte od 36. tt už na poradne do nemocnice, mimo svojho lekára alebo ste chodili/chodíte ešte k svojmu lekárovi?

soldi
3. jún 2013

@iwqa chodim k svojmu. ale udajne by sa malo chodit do nemocnice.

janzde
3. jún 2013

ja mam tyzden pred terminom, ale stale chodim k svojej dr., v nemocnici som este na poradni nebola... a myslim, ze ani nepojdem, teda ak ma tam neposle, ked sa porod nebude spustat sam...

ivka1985
3. jún 2013

ja som chodila...je to hlavne kvoli monitoru, ktory mi robili kazdu poradnu

iwqa
autor
3. jún 2013

ja tiež chodím k svojmu doktorovi a ani nič nevravel, že mám ísť na poradňu do nemocnice, tak preto sa pýtam

rolak
3. jún 2013

@iwqa som v 36tt,v stredu idem na poslednu poradnu ku gynekologovi,buduci tyzden mam volat vybratemu porodnikovi a dohodneme si poradnu v nemocnici. tak to bolo aj pri prvej dcere. mne sam gynekolog povedal,ze to je uz posledna unho. vie o tom,do ktorej nemocky chcem ist rodit.

iwqa
autor
3. jún 2013

@rolak ja som pomaly v 37tt a v stredu idem na poradnu ale k svojmu doktorovi, uvidim ci sa nieco nezmeni ak nie tak snad vie ako to ma byt

nikolet_89
3. jún 2013

@iwqa ja son chodila a som rada pretoze mi ty lekari neboli potom uplne cudzi.a okrem toho som sa o porode a celkovo dozvedela viac a taktiez ma kontrolovali moc a krcok takze ja by som chodila a keby si si nebola niecim ista stale mozes ist aj k svojmu dr

ivana149
4. jún 2013

každý týždeň k svojmu gynekologovi a on ma posielal raz týždenne do nemocnice na prietoky a CTG, druhy lekar ma vyšetroval až pred pôrodom.

linda20111
4. jún 2013

@iwqa chodila som kazdy tyzden utorok k svojmu gyn a kazdy piatok do nemocnice k vybranemu porodnikovi (aj ked obidvoch mam 50km od bydliska 🙂

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre