Poradňa v 9. mesiaci

fely
8. mar 2014

Ahojte, som 37tt a už 3 týždne ma nikto nepozrel zospodu. Chodim už do porodnice na poradny a tam jen CTG, tlak, moč a váha,ale zospodu nič... Neviem či je to normálne, nebo sa mám ohlásit aby ma pozreli aj dole.... Je to sice moje 3 tehotenstvo,ale vždy ma kontrolovali aj zospodu....Ďakujem za každu odpoved. 🙂

miskacharly
8. mar 2014

@fely Mne tiez posledne 4 alebo 5 tyzdnov robili len CTG,a to bolo vsetko.neviem ci to tak ma byt,ale aj mne to bolo divne.

roni200
8. mar 2014

Ahojte,mne vždy robia CTG a aj pozrú zospodu.To by už v takomto štádiu by malo byť automatické si myslím.

petrula21
8. mar 2014

mna praveze zospodu pozerala len do 37tt potom mi bolo povedane ze predcasny porod uz nehrozi tak pozerat netreba...

makimakimaki
11. mar 2014

Mna pri mojich 2 tehu na poradniach v porodnici v BA na Antolskej - posledných 5-6 tyzdnov - uz tiez zospodu nepozerali....

fely
autor
27. mar 2014

Ďakujem devčata, uklidnily jste ma, že to je asi normalne. Ale uprimne ma to štve, vobec neviem na čom som, jestli neni mimčo velke nebo male.... nič... A jiné, vedia kolko važi malé a na kolko su otvoreny, neotvoreny.... A já už niekolko týždnov neviem čo sa deje... ☹

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre