Ahojte, som 37tt a už 3 týždne ma nikto nepozrel zospodu. Chodim už do porodnice na poradny a tam jen CTG, tlak, moč a váha,ale zospodu nič... Neviem či je to normálne, nebo sa mám ohlásit aby ma pozreli aj dole.... Je to sice moje 3 tehotenstvo,ale vždy ma kontrolovali aj zospodu....Ďakujem za každu odpoved. 🙂
Ahojte,mne vždy robia CTG a aj pozrú zospodu.To by už v takomto štádiu by malo byť automatické si myslím.
mna praveze zospodu pozerala len do 37tt potom mi bolo povedane ze predcasny porod uz nehrozi tak pozerat netreba...
Mna pri mojich 2 tehu na poradniach v porodnici v BA na Antolskej - posledných 5-6 tyzdnov - uz tiez zospodu nepozerali....
Ďakujem devčata, uklidnily jste ma, že to je asi normalne. Ale uprimne ma to štve, vobec neviem na čom som, jestli neni mimčo velke nebo male.... nič... A jiné, vedia kolko važi malé a na kolko su otvoreny, neotvoreny.... A já už niekolko týždnov neviem čo sa deje... ☹
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
@fely Mne tiez posledne 4 alebo 5 tyzdnov robili len CTG,a to bolo vsetko.neviem ci to tak ma byt,ale aj mne to bolo divne.