Poradíte mi mená pre detičky

karolina38
28. jan 2018

Baby už som pridala príspevok že PORADÍTE MI MENO PRE DIEVČATKO ale zistili mi že čakám trojčatá a to dve dievčatá a jedného chlapca už máme tri deti a volajú sa Stelka,Deniska,Danielko 👶👶👶

Už vopred ďakujem

janapiestany
28. jan 2018

waaaw blahozelam pekna rodinka budete 🙂

mia407
28. jan 2018

Gratulujem😊

kreizy
28. jan 2018

@karolina38 gratulujeme,no a my mame 16mesacne dvojcata.dievcata Hanu a Ninu a 7ročného chlapca Marka.

beky1813
28. jan 2018

To az teraz zistili? No to musel byt sok. Gratulujem. No a mena tazko, kazdemu sa paci nieco ine. Sadnite si s manzelom a kalendarom a vypiste tie naj a potom zuzte vyber

mia407
28. jan 2018

Dianka,Dominik,Saskia,Sandra,Damian😉musis poskusat rozne kombinacie🙂Inak ja som mena vyberala zo serialu Alzbetin dvor.Chcela som Aurel,ale porad krik doma😂

maria584
28. jan 2018

A to ti až v 35 tt zistili, že čakáš trojcata?

karolina38
autor
28. jan 2018

Šok to bol keď budeme mať šest deti 3 bábätká 2ročného chlapca Danielka , a 2 štvorročne dvojčatá Stelku a Denisku

kataina
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
karolina38
autor
28. jan 2018

No to manžel chce mať 8 detí ale musím mu vysvetlit že ak na tom hrózne trvá nech si ich rodí sám

kataina
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
beky1813
28. jan 2018

@karolina38 ale to ti naozaj zistili az teraz? Pred porodom? V dnesnej dobe ultrazvukov

cichlida
28. jan 2018

@karolina38 uuu tak to by ma odviezli 😊 ale nie, gratulujem...ak uz mate tri, dalsie budu.malina.mena najst sami, kazdemu sa pacia ine. Ale.ked su trojcata tak ja by som dala napr. aby bolo prve pismeno rovnake - andrej, aneta, adela, ale pacia sa mi dorota, greta, margareta, richard, matus, adam.....musis len hladat a hladat co ti sadne

karolina38
autor
28. jan 2018

Ano to mi zistili aż teraz

beky1813
28. jan 2018

@karolina38 zvlastne

alobalka
28. jan 2018

@karolina38 ja vám strašne držím palce, aby ste ten nápor zvladli. Bude vám mať kto pomôcť?
Mená: Anetka, Livka, Miško.

mnamko
28. jan 2018

Anetka Ninka Dominik

karolina38
autor
28. jan 2018

Ano asi budeme mať aj neakú opatrovateľku

evamarek77
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
mia407
28. jan 2018

Kebyze mam dobreho muza tiez by som prijala😀Najprv to bude asi chaos,nevyspatost,vsade hracky😂ale potom ked sa na nich pozries,tak stalo to za to😊uz len uspesne donosenie a hlavne veeeela zdravicka detickam aj mamine😊

kiwi3
28. jan 2018

ja nechapem, ako sa niekto moze na internete cudzich ludi pytat taku vec, ake dat meno svojim detom... :/

mia407
28. jan 2018

@kiwi3 no normalne.ked sa ti to nepaci tak sa sem ani nevyjadruj.ona sa pyta na mena a nie aky mate nazor na to,ci sa mozem cudzich spytat na mena😉

cammille
28. jan 2018

Ved toto je jasny vymysel...

kiwi3
28. jan 2018

@mia407 ja proste nechepem zmysel takej temy. ked nemam napady, tak si pozriem kalendar. ked chcem mat silou mocou popularne mena, tak si pozriem rebricky popularity mien. podla mna to je vrcholne intimna zalezitost a kto iny ako matka ma byt stotozneny s tymi menami? je to smiesne davat mena podla prispievkov z fora na modrom koniku

sasa1310
28. jan 2018

@cammille akurát som to išla písať. V 35 týždni zrazu zistia, že nie jedno dieťa ale 3. 😀 Fakt vtipné, že tomu niekto uverí.

beky1813
28. jan 2018

@cammille nekaz mi zabavku 😊 cakam, co z toho bude

cammille
28. jan 2018

@sasa1310
@beky1813 podla stylu pisania sa tu len bavi nejake decko...pre takmer 6 nasobnu matku v 35tt s trojickami by vyber mien bol ten najmensi problem...

beky1813
28. jan 2018

@cammille a este nova registracia 😊 ved cakam, ci bude prosba o oblecenie, peniaze, alebo sa len nudi

cammille
28. jan 2018

@beky1813 ja to tipujem na taku 13 rocnu babu co sa len nudi a chce byt zaujimava...

mia407
28. jan 2018

@kiwi3 clovek sa moze inspirovat akokolvek..

tinipini
28. jan 2018

Ninka, Nora, Dominik

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre