Chcem sa opýtať či sa Vám stalo,keď ste čakali bábo 🙂,že na ultrazvuku Vám povedali pohlavie a narodilo sa opačné 🙂 Môže sa to stáť aj v dnešnej pokročilej dobe?? Známa čaká chlapčeka (Dr jej to potvrdila už 3x),ale nechce drobcovi nič kupovať,vraj sa Dr. môže mýliť,ale ja si myslím,že nie,či?? 🙂
To isté sa stalo aj mne pri mladšej dcérke Tamarke...lekár tvrdil s úplným presvedčením,že bude chlapec tešila som sa ako male dieťa kedže už som mala jednu dceru doma povedala som si super po dievčatku chlapec a nakoniec keď som porodila ukázali mi ju so slovami gratulujeme máte krásnu dcéru 🙂 ...vtom momente som absolútne nevedela aké meno dostane 🙂 ale keď si to tak spätne vezmem nie je podstatne čo to je či dievča alebo chlapec hlavne nech je zdrave 🙂 ...teraz čakáme ďalšie a podla lekára to bude chlapec tak snáď sa trafil 🙂
@miimii - kamoska porodila babu napriek 3d a vsetkym, co hovorili chalan na kazduckom ultrazvuku.. Emka definitivne ziadneho pipika ci nic tomu podobne nemala 😀 Len chudak dieta bolo dva dni bez mena 🙂
mne cele tehu hovorili,ze to bude dievca. Este den pred porodom,ze to bude dievcatko. A mame chlapca 😀.
no tak ja som bola na 3D a medzi nožkami jasne ukázalo pipíka..Tie omyly sa asi stavaju ked nie je jasne vidieť.
Lebo ked už je to raz tam, už je to tam🙂))))
Ja som hrozne chcela vediet co to bude pri tretom tehu, dokonca som nevydrzala a isla na
3D uz v 16tom tyzdni... potom v 22 tusim a zas nebolo vidno,,, pred koncom tehu zas nebolo vidno a este ma aj dr na sone zvozila, ze je to neeticke a ze co uz spravim ked mi povie ze je to znova chlapec? 😀 no uz mi bolo aj do placu,ze ved izbicku chcem vymalovat na ruzovo alebo na modro - tak mi povedala ze vymalujte na zlto a mate po probleme 😀 😀 😀 a just som vymalovala na ruzovo 😀 😀 😀 taku hormonalnu vzburu som mala 😀
no to som teda prekvapená!! Ja vo svojom okolí nepoznám nikoho pri kom by sa pomýlili 😀 Asi je to šanca 1:100 🙂
V porodnici som bola s babou, ktora mi hovorila, ze sa jej narodi Filipko. Rodili sme v jeden den, dali nas spolu na izbu a ja kukam jak puk a v postielke pri nej Tamarka 😀
Kamaratke zas vsetci lekari tvrdili, ze bude mat dcerku a ma Fifka 😀
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
Mne áno, na 3D mi dvaja lekári povedali, že budeme mať dievčatko, čo nás aj veľmi potešilo, keďže sme už mali dvoch synov, ale na treťom 3D v 32.týždni našej dcérke akosi "narástol" pipík a máme tretieho fešáka...