Ahojte baby chcem sa opytat moja sestra je v 6tt tehotenstva a dr.jej povedal ze ma maly plod a moze potratit....nasadil je duphanston...pomoze jej.to? Mali.ste s tym niektora skusenost? Dakujem za rady
Aj ja,som ho brala, mala,som malu sancu, ze donosim... Problem s maternicou a dve zdrave deti a nikdy ziadny potrat. Drzim palce
Tazka otazka, skor asi treba len verit, nestresovat sa a velmi vela oddychovat
ja som mala od zaciatku tehotenstva az po porod maly plod, na kazdej jednej poradni mi lekarka vravela, ze plod je maly, je pozadu, meska aj 3 tyzdne,ze skoro porodim, ze nemusim donosit... pripravovala ma na kadeco, a ano mala pravdu, ze ked sa syncek narodil bol maly- 2kg, 45 cm a predcane narodeny o mesiac, ale inak mu nic nechybalo, je dokonaly, uplne zdravy, normalny teraz uz 3 rocny chalan
Niekomu pomôže, niekomu nie ale netreba strácať nádej, vidíš, že je tu kopec mamičiek, ktoré mali podobný problém a teraz majú zdravé bábätká, treba sestru hlavne povzbudiť, nech myslí pozitívne 🙂
Dakujem vam baby😘
Ja som mala cele tehotenstvo maly plod a podla lekara maly bol mensi az o 3 tt ako je bezne, cele tehotenstvo ma s tym strasili a hustili mi to do hlavy ze je maly ale co som s tym doklu mala spravit?z kazdej poradne som isla s placom ze je maly... tehu som vsak mala dobre a bez obmedzeni, dlho som sportovala a nijak sa neobmedzovala, rodila som v 36 a maly bol ozaj malilinky ale uplne zdravy, nech sa nenecha vystrasit a nech si uziva tehotenstvo
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
Moze aj nemusi... Kazdy priprad je iny.
kazdopadne duphaston zvyknu pouzivat v takychto pripadoch.. drzim palce