Pokožka v tehotenstve

zzzzza
28. okt 2024

Dobrý deň, s čím máte najlepšie skúsenosti proti striam v tehotenstve, ja striedam bioil, elastiq, sudocrem. Končím prvý trimester. Ďakujem.

mullerova46
28. okt 2024

@zzzzza sudocream som ešte nepočula. Ale je úplne jedno čo hydratačné používate ide iba o to aby nebola suchá. Ja som používala obyčajný hydratačný krém a strie nemám

mikitilik29
28. okt 2024

@zzzzza ja som si dávala chvíľu bioil, ale potom ma to prestalo baviť keďže nezvyknem telo krémovat, a nemám žiadne strie po dvoch pôrodoch.

saxana000
28. okt 2024

Je to jedno oba natieraj to najviac namahane idealne este predtym nez sa zacne vyduvat brusko. A celu plochu vrch aj spodok.pri prvej mi brucho strasne popraskalo natierala som halabala raz za tyzden.pri druhej poctivo a nemam ani jednu ciarku

eniko101
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
evcagabi
28. okt 2024

Mne popraskali len boky a aj to po porode, brucho vobec. Nechapem, ako je to mozne 😅 pouzivala som od farmasi nechtikovy balzam a ziaja krem proti striam

michaelam2
28. okt 2024

@zzzzza weleda olej proti striam …nemam ani jednu aj ked podla genetiky by som ich mala mat vsade 😀

tinalia
28. okt 2024

Weleda olej proti striam, nemam ani jednu striu na bruchu lebo som sa mazala poctivo 2x denne. Zadok som si nemazala skoro vobec a tam strie mam, podcenila som to. Brucho som mala riadne velke 🙈

beata_k
28. okt 2024

@zzzzza olivovy olej. Ale v podstate sa mozes natierat cim len chces. Ide o genetiku.

ronie338
29. okt 2024

Ja som mala a mam aj teraz z dermacolu taky olej, polovička poctivo každý večer mastila bruško a rozprával sa s malým. Teraz to robí opäť. Ja som tým pádom nemusela. A mala som aj z dm olej na bruško a potom sme aj na malého dávali.

mtn112233
30. okt 2024

@zzzzza bambucke maslo z dm.. nemala som jedinu striu

zzzzza
autor
31. okt 2024

Ďakujem

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre