Ahojte dievčence,
pôvodne som nechcela vedieť pohlavie dieťatka, ale v tehotenskej knižke som si všimla zápis "POHLAVIE PLODU" a istú skratku 🙂 Aké skratky máte vy zapísané?
M = muž, Ž = žena ?
Isla som sa pozriet do knizky a mam tam znacku zenskeho pohlavia 🙂 kruzok s krizikom
Takže veľké prekvapenie nebude 😵 keďže osm sa to takto dočítala aj sama
Takže veľké prekvapenie nebude 😵 keďže som sa to takto dočítala aj sama
Nemate nahodou niektora pri pohlavi napisane rimske cislo II.??? Ja som sa s tym nikdy nestretla, ani vygooglit neviem co to moze znamenat, ale v knizke to zapisane mam. Budem vdacna za kazdu pomoc.
ja som v knížke vobec nemala ale na jednom utz vyšetrení som v správe mala XY....
no bohuzial je to fatk II., neda sa to pomylit. Este ma napadlo, ci si nahodou dr nepomylila kolonku. Nebola to moja doktorka, bola som totiz v nemocnici a tam mi robili UZV a toto bol vysledok, ktory som nasla az ked mi vratili knizku pri odchode. Neviem sa z toho vysomarit, nikto sa s tym este nestretol :P ani pan google :P
Kde to vlastne je? ja to neviem najst
dobry den prajem aj ja mam napisane v tehotenskej knizke pohlavie xy neviem co to znamena ja som si to nedala zistit viemi niekto poradit dakujem
xx - dievca, xy - chlapec
dakujem
náš lekár zapisuje pohlavie podla značiek kružok s križikom alebo kružok šipka dole
Ahojte ja tam mám nejaký krížik...a že vraj to bude na 95 percent chlapec...teda dúfam, že sa nepomýlil :D
ja tam taku kolonku ani nemam 🙂
Ahojte, mne tam doktorka napisala ( koncatiny pritomne) vobec nechapem preco to napisala do kolonky pohlavie plodu 🙂
ja tam nemám nič napísané 🙂 a to som v poslednom týždni a vieme že to bude chlapec 🙂
ahojte v tehotenskej knizke mam pri pohlaví napisané znamienko plus neviete nahodou co to znamená dakujem
@grediova mne pise plus pri kolonkach ked napr. nieco vidno alebo ze citim pohyby...napr. pri kolonke pohyby mam plusko cize podla mna plusko pri pohlavi znamena ze vidno pohlavie
@alchemilkazltozelena no 10 teho idem k mojmu doktorovi tak hadam sa dozviem co to znamena dakujem za odpoved
Mimochodom bolo mi vysvetlene , ze chlapca zapisat by mali do knizky, kvoli komplikaciam pri predcasnom alebo cisarskom porode sa chlapcom nieco robi inak (vajcka) uz nepamatam presne ako to bolo.
@kikuska16 a kde presné v tehotenskej knižke zapisujú pohlavie?
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
@kikuska16 ahoj..ja som tam mala F 😉