Pohlavie podľa ultrazvuku v 16tt

annisska
10. mar 2021

Zdravím, doktorka mi v 16. týždni povedala, že je to dievča, je možné že to nemusí byť tak? Veľmi by sme chceli druhé chlapčeka.

simona92101
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
katulastraka
10. mar 2021

neboj, je mozne ze to tak nebude, mne dokazali v 20 tyzdni trikrat zmenit pohlavie :D v 16 je ten pipik taky malicky ze to vyzera ako kavove zrnko...uvidis neskor 🙂

jaskolka
10. mar 2021

Z dievčatka sa často "stane" chlapček, to naozaj ťažko poznať v 16 týždni. Ale opačne to nezvykne byť, skúsený doktor s dobrým usg a zvlášť 3Dzvykne už rozoznať semenníky. Mne povedala doktorka už v 12 týždni, že to bude na 80%chlapec, že už tam dačo rastie. No a v 16 tyzdbi to len potvrdila. No a mame ozaj chlapčeka 😃úplnú istotu aj tak budeš mat až po pôrode. Jednej známej celý čas vraveli, že bude mať dievčatko, poradňa, veľké usg a potom keď prišla už na kontrolu do nemocnice, pred pôrodom, tak ju primár "hodil" na ultrazvuk, pýta sa jej, či vie pohlavie a keď ona prikývla(ale nepovedala, že dievča) on s úsmevom "výborne, tak u nás porodíme toho krásneho chlapčeka" ona vytrestila oči, neverila, ani po pôrode nechcela chvíľu veriť, že skutočne jej "dievcatko" má pipik 😃😃😃

annisska
autor
10. mar 2021

Tak este verim , zajtra idem zas tak sa spytatm ci sa tak nieco nezmenilo. Mne len bolo luto ked som videla sklamanie u manzela a aj dcerky. Sama som si myslela ze som ok s tym ze dve dievky, ale tak som sa pristihla ze aj mne je luto, lebo som mala pocit od zaciatku ze chlapcek.

amelie2017
10. mar 2021

Prva v 16tt dievca a bolo dievca. A teraz v 2. v 16 tt chlapec a je to chlapec (potvrdene dna). Ale je vela pripadov, ze sa ukazalo az neskor, niektore az pri porode.

marpel
10. mar 2021

@annisska Keď chcete ísť na istotu, tak si môžte dať zistiť pohlavie z krvi. 🙂

horvathka6
12. jún 2021

@annisska bolo to nakoniec potvrdene dievcatko?

heln
12. jún 2021

@annisska chapem ta, ked som otehotnela, tak sa dcera tesila ze bude mat sestricku, aj ja som si vravela ze fajn, mam este kopec veci, nebude treba ziadne nove hracky na 10 rokov... a ked sme sa dozvedeli ze bude chlapec tak bola dcera smutna, trochu aj ja, ale ked sa narodil uz by sme ho nevymenili za nic na svete a velmi ho lubime a dceru by uz ani nenapadlo chciet sestru.

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre