Mate niektora skusenost? Podstupili by ste to opat? Ako ste zvladli bolest?
Dakujem 🙂
myslis, ze ti ho kozmeticka spravi ked si tehu? Mne ho odmietla, bola som, az ked som porodila, ja mam obocko tetovane a bolest? potrie ti to znecitlivejucou mastickou, ale aj tak je citit nieco, ale nie je to hrozne, ja som bola 4 krat tetovat nez mi chytila fabra po tehu 😀 a za par mesiacov idem znova do toho, uplne v pohode.....
Ahoj Adelii,
ja mam urobene obocko a aj linky... No co Ti povedat. Na obocko som dostala masticku a skoro vobec som to necitila - skoro som pri tom zaspala 🙂. No vsak pomaly by mi ho treba opät trochu opravit, kedze trosku vybledlo a som v 9.tt. A tak z toho uz asi nic nebude... Som sa tesila, ze clovek v porodnici potom ako mrtvolka nevypada... Ale tak uvidim...
Co sa tyka tych liniek. Dostala som kvapky do oci, takze tiez bolest skoro ziadna. Len oci su namahavejsie a aj trosku opuchli, ale len na 2-3 a to minimalne 🙂.
Ja som citala, ze este oboci v tehotenstve si dat urobit je OK, tam tolko adrenalinu telo neprodukuje ako pri linkach, nedajboze perach, to vraj hrozne boli... Ale to zalezi aj od kozmeticky. ja sa mojej urcite spytam, ci mi obocko neupravi, aj ked som tehulka. Planujem to az v nejakom 5.tom mesiaci, tak uvdim 🙂. dam vediet 🙂
už len kvôli možnej infekcii by som som to odložila...
ja idem na pretetovanie obočia a budem na konci 4-tého mesiaca. kozmetička povedala, že to bežne robí tehotným- ide o prírodné farby a čo sa týka infekcie-toho sa neobávam, keďže pri každom tetovaní dáva novú ihlu. a čo sa týka bolesti, tak keď som bola 1x tak ma to viac šteklilo ako bolelo
V tehotenstve riskuješ, že ti to vôbec nechytí, ani počas kojenia sa neodporúča. Dokonca aj po kojení je treba odstup minimálne 2 týždne. Ja mám spravené linky. Musela mi ich robiť na 2x, lebo konce nechceli držať, ale už je to ok a som spokojná.
Mám ho od vianoc :D mám kamosku ktorá ma salón v Prahe a prišla na sviatky domov aj s vybavením :D
Tým že mi to robila kamoška aj ona sama ho má už niekolko rokov tak som jej plne dôverovala a výsledok som videla i na nej nakolko tetovala mi tým istým odtieňom ...
zahojené somm to mala za 10dní cca. trošku mi vybledlo takže chcem opäť pretetovať keď dôjde na Veľkú noc..
Ja odporúčam dvihla mi ten "chvostík " vyžšie ako som ho mala predtým a opticky mi zvačšila viečko ..celkovo je krajšie vytvarované ako bolo to moje ..
Takze damy dovolte aby som Vam dal aj ja nejaku inspiraciu. Tato praca je z Kosic - Mikropigment studio Kami Casso. Studio sa specializuje na mikropigmentaciu: 3D obocie, Ocne linky, Pery, Vlasy. Rekonstrukcne tetovania: Upravy jaziev, prsnych dvorcov, vitiligo, repigmentacie, atd. Pracu vykonava umelecky tater s takmer 20rocnou praxou a posledne 3 roky sa specializuje vyhradne na ukony spomenute vyssie.
Milá mamička, podľa môjho názoru môžete ísť na permanentný make up ak ste uz toto niekedy absolvovali. Ak ano, sama viete či vás to bolelo, mňa to vždy neznesiteľne boli, tak viem, že môžem ísť až po pôrode. Myslite na to, že aj vaše nenarodené dieťatko cíti všetko čo vy, teda aj bolesť.
Ahoj,
ja som mala tetovane obocie v BA u Esthesim.sk pocas prvych mes tehotenstva (nevedela som, ze som tehotna). Bolest som necitila, avsak na toto som nezmar, necitim ju ani pri normalnom tetovani. Robota super, kocka mi dopomohla so symetrickym tvarom, farba obocia na nerozoznanie od farby, akou som si ho bola zvyknuta upravovat. Zahojilo sa rychlo, pekne, do 2 tyzdnov, na dorabku som uz nesla, kedze som zistila, ze cakam babo 🙂.
Vseobecne to neradi robia v studiach pocas tehotenstva, predsalen hormony, neda sa predpovedat, ako to chyti, mozno sa stane nieco s pigmentom - rizika ti uz vie vysvetlit pmu artistka. ak tak skus pocas tehotenstva zahustovanie 3d chlpkami 🙂
Inak, dnes som zalozila skupinu tetovanie & PMU , ak by ste sa chceli pridat a zdielat vase skusenosti, budem rada 🙂
Pri tetovani sa do farieb pridavaju tazke kovy v zavislosti od druhu pouzitej farby a od odtienu..napr Do červenej farby sa pridáva ortuť, mangán a síran ortuťnatý; do zelenej titanium, hliník, meď; do žltej kadmium, titan, hliník a síra; do modrej kobalt; do čiernej uhlík, magnézium, síra, titan, vápnik; do fuksiovej titan, hliník, síra, železo, meď; do hnedej oxid železitý a do zlatožltej med...ako tehotna by som sa nedala tetovat z tohoto dovodu
ja robím microblading
Pri zákroku sú použité minerálne farby tzv. AC-Pigmente. Žiadne toxické a hypoalergenne. Bez kovov. Tehuľky neberiem 🙂
https://www.facebook.com/PhiBrowsMicrobladingSK/
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
..úplne v pohode,mám ho robený druhý krát a ak bude treba,pôjdem zas,,