Plávanie na verejných kúpaliskách v tehotenstve

fantaghiro21
25. máj 2015

Žienky, chodíte niektorá pravidelne plávať? Nebojíte sa rizika infekcie? Alebo uprednostňujete súkromné plavecké kurzy pre tehotné? Ja som výborný plavec, chcem chodiť aj teraz v tehotensve plávať, ale neviem či sa mám obávať infekcíí...Ďakujem

ajana1
25. máj 2015

@fantaghiro21 ja som chodila na plavaren do 37 tyzdna a kebyze neporodim skor chodila by som aj dlhsie. Plavanie je super na udrzovanie sa fit lebo vela sportov vo vyssom stadiu je namahavych.

margarita
25. máj 2015

@fantaghiro21
ja som nechodila pravidelne, ale "musela" som na predlzeny vikend do wellnes hotela,termalna voda a bala som sa, ze sa nakazim uz len v detskom bazeniku ked budem s nasimi starsimi a moj gyn. mi poradil si kupit v lekarni pre istotu toto
http://www.magister.sk/produkt/detail/produkty-...

alebo aj ine znacky urcite existuju, ale ja som netusila, ze vobec nieco take je, pouzivala som to tych par dni a bez infekcie.
🙂

ivet1371
25. máj 2015

Ja som chodila inak by som nebola leto prežila.malý sa narodil začiatok septembra

seahorse27
25. máj 2015

Ja som tiež používala tie ochranné tampóny Senta, ale kúpala som sa len v hotelovom bazéne, kde bolo menej ľudí.

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre