Žienky, chodíte niektorá pravidelne plávať? Nebojíte sa rizika infekcie? Alebo uprednostňujete súkromné plavecké kurzy pre tehotné? Ja som výborný plavec, chcem chodiť aj teraz v tehotensve plávať, ale neviem či sa mám obávať infekcíí...Ďakujem
@fantaghiro21
ja som nechodila pravidelne, ale "musela" som na predlzeny vikend do wellnes hotela,termalna voda a bala som sa, ze sa nakazim uz len v detskom bazeniku ked budem s nasimi starsimi a moj gyn. mi poradil si kupit v lekarni pre istotu toto
http://www.magister.sk/produkt/detail/produkty-...
alebo aj ine znacky urcite existuju, ale ja som netusila, ze vobec nieco take je, pouzivala som to tych par dni a bez infekcie.
🙂
Ja som chodila inak by som nebola leto prežila.malý sa narodil začiatok septembra
Ja som tiež používala tie ochranné tampóny Senta, ale kúpala som sa len v hotelovom bazéne, kde bolo menej ľudí.
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
@fantaghiro21 ja som chodila na plavaren do 37 tyzdna a kebyze neporodim skor chodila by som aj dlhsie. Plavanie je super na udrzovanie sa fit lebo vela sportov vo vyssom stadiu je namahavych.