Zaujíma ma, či niektorá z tehuliek platí za prietoky u gynekológa. Ten môj si každú návštevu (t.j. každý druhý týždeň) vypýta odomňa 10 Eur. Ďakujem za názory.
ja som neplatila, ale robil mi ich len dvakrát.. a raz v nemocnici, ale to som bola v rámci pohotovosti
ja som u gynekologa ešte nikdy nič neplatila
ja som nikdy neplatila
za kazde vysetrenie, ktore je kazdy druhy tyzden platis..to sa mi nezda..dava ti aj potvrdenie o zaplateni?..ja som tiez nikdy nic neplatila..
Na prietoky máš tuším nárok až posledný mesiac pred pôrodom, pokiaľ to nie je kvôli nejakým iným rizikám, a pokiaľ tvoj lekár nemá zmluvu s tvojou zdravotnou poisťovnou, tak aj tam môže byť zádrhel. Ja som platila u gyn.len za nadštandardné vyšetrenia
ja som neplatila nikdy za nic 😒 a sono mi robili na kazdej poradni
ahoj,ja som za prietoky platila, nakolko som isla k inemu doktorovi,ktory to robi ,lebo u nas to v nemocnci zrusili, ze je to nepotrebne. ale mne sa to nepotrebne nezda, tak tych 7€ za pokoj na dusi nie je az tak vela. u svojej doktorky platim prednostne vysetrenie, nakolko mam dve deti a oni ma cakaju v aute.
ja mám súkromníka a tiež sa platilo za prietoky, tuším 8 euro, mohla som chodiť do nemocnice zadarmo, ale keď už som bola na prehliadke, nechala som si to u neho hneď aj urobiť, nechcelo sa mi ešte po meste do nemocnice behať 😉 má to aj v ceníku a dostala som zakaždým potvrdenie o zaplatení
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
aj ja som platievala za prietoky ku komu chodíš?