Ahojte prosim mate niekto skusenosti s pitim kolegenu v tehotenstve ? Uzivam colafit ktory obsahuje 8 mg kolagénu co sa mi zda velmi malo, pred tehu som pila incacolagen ktory obsahoval viac ako 5 násobnú dávku plus viacero vitamínov. Myslite ze by som ho mohla zacat pit aj ked som tehotna, koncim 2 trimester ? Pripadne mate s tym niekto skusenosti?Na kolagene uvádzajú nieje vhodne pre tehotné zeny- uvádzajú to tam ale vraj len kvoli európskym normám. Dakujem za kazdy nazor
@janulka257 ahoj a vsetko bolo v poriadku? 🙂
@ivv8 jasné, dvojičky aj ja a žiadne strije a to som mala mega brusisko 🙂
Tiež ma to zaujímalo. Ja kolagén pijem od začiatku tehu a zatiaľ je všetko v poriadku. Som v druhom trimestri. No bojím sa ho piť každý deň (straší ma mamka nepotvredenými vecami :D), tak pre istotu len 2-3x do týždňa jednu dávku od Powerlogy. Ale čo som sledovala zahraničné tehulky, tak tie si kolagén dávajú. Malo by to pomôcť aj proti striam. 🙂
@janulka257 ahoj, prave som citala popis, a je tam uvedene ze je to nevhodné pre tehotné a dojčiace ženy, a skoro vsade to čítam, opýtala si sa predtym svojho lekára? Som pred výberom správneho kollagenu v 2tri., ďakujem za odpoveď 🙏
Toto je téma ktorá zaujíma aj mna som v 7 mesiaci a chcela by som užívať kolagén lebo som všade čítala že pomáha telu rýchlejšie sa zregenerovať po pôrode ... spýtam sa aj svojej lekárky ale tak skúsenosti od truhlíček by ma zaujímali . A ak pijete tak aký ? Ktorú značku ?
OsloSkin Lab je vhodný aj pre tehotné keďže je to cisty 100%ný kolagén👍🏽
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
@ivv8 ahoj, ja som pila rybí kolagén 3000 od liqoil