cawte baby..chcela som sa len spytat ze ked som tehotna ze ci mozem sem tam pit trochu kofoly alebo sa jej mam uplne vyhnut 🙂 diki za odpovede
@blazonko1994 pohár denne ti uškodiť nemôže, treba všetko s mierou ako píše linda20111
@blazonko1994 ja som si dnes dala poharik coly a tak dobre padol 🙂 kludne si daj za pohar raz za cas ked mas chut 🙂
ved kofola obsahuje len sirup a nie kofein,alebo chinin,....podla mna mozes,preco nie????
kludne možeš ved nepiješ niekolko fliaš za den. 🙂
to co su za otazky? a prekvapilo ma aj tolko odpovedi. 😕 😕
ja som pila coca colu, lebo som na nej závislá 🙂, a moj malý bol od narodenia velmi aktívny, uz ako 2 mesacny sa pohyboval na sedacke, radsej si to rozmysli 🙂 🙂 .-), ma rok a pol a nezastane cez den ani na minutu !!! ☹
@blazonko1994 ja som sa cele tehotenstvo vyhýbalala kofole cocacole a vsetkým sladkým malinovkam az ku koncu ked mi kamaratka ktora pracuje v mekaci povedala ze tu colu z mekacu si mozem dat lebo je to len sirup so sodou...ale moje dieta je aj tak ako utrhnute z retaze ma 4 mesiace a uz skoro sam sedi a ja fakt uz neviem ako mu v tom zabranit...:D
Moj maly je hyperaktivny a povedali, ze to mohla vyvolat aj cola. Ale ja som bola na nej zavisla. 😀
ja ked pila v tehotenstve kolu tak bábo mi v brušku nespalo celú noc a len sa krútilo a krútilo a krútilo
moje dieta hyperaktivne nie je a jedla a pila som v tehotenstve totalne vsetko, vratane kavy, koly, syrov, parok a cojaviemcoeste je v tehu "zakazane"... neuroticke a hyperaktivne deti su zvacsa prave kvoli stresom, ktore matka v tehotenstve prezivala , a pritom zbytocne 😅
@blazonko1994 mne gynekológ povolil 3dc denne ;)
Jasne,ze mozes,samozrejme s mierou,mne odporucil doky coca colu deci na nevolnosti🙂,mne aj tazko travilo jedlo,tak sa ti aspon dobre odgrgne🙂
@zita19 no v uk sa tein v caji tiez oznacuje ako kofein a spada do odporucani co ano co nie , ale myslim ze tu je povolena akoze salka kavy alebo caju denne a tak. Tie sladke vody sa skor neodporucaju kvoli cukru a konzervantom. Inak o kofeine je zaujimave ze spomaluje vstrebavanie zeleza a tu sa napriklad neoporuca podavat caj detom do 5 rokov. To nie ze tu kazem alebo co , len ze mna ta informacia prekvapila, kedze u nas sa dava caj uz pomaly v porodnici 😅
ja som jedla a pila na čo som mala chut.to maš pravdu ked tu čitam tak veru už ani dychat 😀 😀
Ja som mala strasnu chut na kolu, sem-tam som si dala. Ak toho nevypijes litre tak nevadi. Ved ani ine potraviny plne pesticidov nie su bohvieco.
..ja som pila pocas tehotenstva vsetko na co som mala chut 🙂 a to plati aj o jedeni .. a synceka mam uplne normalneho 🙂 😉
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
@blazonko1994 Mozes, vsetko s mierou.