mam otazku som tehotna dneska som si kupila megnezium mineralku mozem to v tehotenstve ? dkaujem
V principe by sa minerálky vraj piť vôbec v tehotenstve nemali...vraj aj to vplýva na tvorbu opuchov. Ale ja som si tiež občas okram obyčajnej vody dopriala minerálku a Magneziu som volila práve preto, že som mala vyšší tlak 🙂
ano pila, umele magnezium mi na krce nepomahalo,tak som pila magnezku a naozaj mi pomohla 😉
Pila a opuch som nemala nikdy....ani z iných mineralok
Aj ja som pila
...
ano pila...vraj je dobra na prietoky....
mno ja mam nizky tlak a pijem magnesium pretoze magnesium je na upravu tlaku ci je nizky abo vysoky je proti unave a je vyborna ta voda ja citronovu osobne zboznujem a potvrdzujem ma svoje ucinky lebo ked ju pijem niesom unavena a nemusim si lahnut poobede vydrzim cely den a neboli ma hlava.je naozaj velmi dobra lespie ako brat tie pilure magnesium.a vela je v hlave co sa tika tehotenstva.ja som v piatom mesiaci snazim sa nebat nemysliet na zle veci a nerobit hned z niecoho vedu ze tu trochu nohy opuchnute tu kustik brusko tvrde tu krize bolia tu toto tu tamto bo to lem zbytocny strach nevsimat si to skusat mysliet pozitivne a nebat sa.a nemysliet dopredu myslim na porod.bo to by ma asik zahubilo z toho strachu:DDDDD
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
ahoj, áno, pokiaľ nemáš nízky tlak, ja som ju pila skoro stále, ale mala som nábeh na vyšší tlak 🙂