Pili ste kefír - cmar v tehotenstve?

snehuuulienka
25. máj 2017

Ahojte,☺
chcem sa opýtať pila ste niektorá počas celého tehu acido- kefír??Ja ho pijem denne cca 2-3 dcl ,(som len na zač tehu)chcem sa tak vyhnúť kvasinkam a iným zenskym neprijemnostiam,len neviem či je to dobré piť každý deň celé tehu?mám pocit,že ma z toho dosť nafukuje,ale tak čo nespravím pre správne ph v tele,že ??😉.

ps: poprosím len žienky,ktoré máte skúsenosti s nim

simculllka
25. máj 2017

A preco by si nemohla? Ja som zas jedla kazdy den cestoviny s tvarohom. Mozes vsetko,ale s mierou.

snehuuulienka
autor
25. máj 2017

Asi som to celé inak zformulovala,zaujímal ma viacmenej nazor či je tu niektora, ktora ho pila a teda vďaka tomu, tie kvasinky sa jej vyhli v tehu😉

snehuuulienka
autor
25. máj 2017

@simculllka viď hore

lorela
25. máj 2017

@snehuuulienka Kyslomliečne výrobky sú mimoriadne prospešné pre zdravie ale obávam sa, že ani ich denná konzumácia ti nezaručí, že kvasinky mať nebudeš. Navyše, uvedené má vplyv predovšetkým na črevnú mikroflóru.

stanulienkat
25. máj 2017

Presne ako popisala
@lorela . Musis obmedzit sladke a biele pecivo.

snehuuulienka
autor
25. máj 2017

@lorela
@stanulienkat
Dievčata to všetko mi je davno známe,zaujímajú ma naozaj ale skusenosti žien,ktoré ho pili alebo pijú v tehu

lorela
25. máj 2017

@snehuuulienka Naozaj radím zväčša z vlastnej skúsenosti 🙂. Takže jedla som živé jogurty alebo Acidko, Zakysanku a pod. v podstate denne a ku koncu tehu som spomínaný problém mala.

cacianka
25. máj 2017

tak toto sa veu nedá presne odsledovať, každá je iná, má inú životosprávu a vysledovať len kefír versus kvasinky - to nie je možné. to by nemohli jesť a piť absolútne nič iné, len kefír a to nejde. pomôcť k rovnováhe si môžeš, ale nikto ti nezaručí ako bud efungovať u teba

maslenka47
25. máj 2017

@snehuuulienka nepila; kvasinkove problemy som nemala a pochybujem, ze to ma nejaky "zazracny" anti-kvasinkovy vplyv. Skor treba poriadne (ale nie prehnane!) dbat o hygienu (su na mydla so "spravnym" ph) a na to, aby si tam dole nemala mokro (napriklad v lete od potu; alebo z vytoku).

snehuuulienka
autor
25. máj 2017

To myslíš teraz vážne???? 😁😂😁 @maslenka47 .....ale nie,nemyslíš,však???

Ver tomu,že ak by si mala niekedy kvasinky taketo rady sú Ti na nič, a ženy ktoré mali alebo majú kvasinky vedia,že bavlnené prádlo a intímne mydla nepomáhajú.Je to vnútorny problem,u niekoho slabá imunita,u niekoho zlá životospráva :
nadmerný stres,múčne jedlá,sladké atd

Asi sme sa nepochopili...že?
-ja im chcem teraz predísť pitím KEFIRU, momentálne ich nemám,ale pri 2 tehu som nimi trpela,preto si zisťujem tieto veci.

Niektoré komentare sú smiešne,ale poviem Ti... EXCELUJES!!!😁

domculik
26. máj 2017

@snehuuulienka ja som pila to kysle mlieko dost a nepomohlo 🙂

stanulienkat
2. jún 2017

@snehuuulienka No to sa dost mylis, ze bavlnene pradlo je hovadina. Ved ked si das umele nepriedusne pradlo, tak ti to tak urobi sklenikovy efekt, co kvasinky miluju-teplo a vlhko. Bavlne je priedusna, saje pot a urcite hygienickejsia. Takisto tie mydla intimne. Nehovorim, ze su super, ale ja ked sa umyjem nejakym hnusom od Palmolive-uplne mi to narusi mikrofloru a do tyzdna mam kvasinky. Preto som taketo parfumovane agresivne mydla vylucila.

sense
2. jún 2017

Ja som to pila ale nie kvoli.kvasinkam ale pretoze mi.to chutilo

snehuuulienka
autor
2. jún 2017

@stanulienkat a kto napisal,že bavlnené prádlo a intímne mydla sú hovadina???????????
ja som nikdy nenosila umelé spodné prádlo,roky nosím a kupujem len 100% bavlnené biele spodné prádlo,napísala som,že nie je všetko dať si bavlnené nohavičky,a umývať sa intímn.mydlom......napriek tomu,som mala tento problém v tehu

tehulka2011
2. jún 2017

niekedy je problem v hlave

domculik
3. jún 2017

@snehuuulienka presne ja tak isto, nosim iba bavlnene, hygienu dodrziavam detto, pila som v tehotenstve vela kysleho mlieka ale proste tento problem som stale mala. musim si vsak zaklopat, ze po porode je to uz akosi ok 🙂

tranquillo
3. jún 2017

@snehuuulienka pila som, mala som. Ale toto tehotenstvo ja mám celé zlé. Pri prvom som nejak extra nepila a nebolo mi nič.

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.


Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre