Dobry den. Chcem sa spytat, ci vam niekedy pichli na porodnici oxytocin len kvoli tomu, aby urobili babatku zatazovy test a aby zistili, ci zvladne porod? Uz 2x som mala nevyhovujuce vysledky na CTG, tak ma poslali na porodnicu. A tam mi pichli oxytocin, aby sledovali frekvenciu srdiecka dietata pri kontrakciach. Mate s tym niektora skusenosti? A to mi vlastne moze dnes vyvolat porod? Alebo sa to picha v nejakom mensom mnozstve, ak ide len o zatazovy test?
Ja som mala tiez. Ale v BA. A vsetko bolo ok. Porodula som do 8hodin od pichnutia 😉
Mala bola a je v poriadku
Ano, mne pichali. Myslim ze to davaju v mensom mnozstve ale je tam riziko ze ti to spusti porod. Mne to nespustilo
Mne nie,ale lezala som v porodnici skoro mesiac a pocula som o takychto pripadoch - PO
mne to robili cca v 30 tt, tento zatazovy test, na sone vtedy zistili malemu bradykardiu, co znamena ze miestami srdiecko bije pomalsie ako ma, bola som v nemocnici par dni a kazdy den na ctg a raz mi robili aj tento zatazovy test, nic sa vsak nepotvrdilo, vzdy bolo vsetko ok a dokonca pri tomto zatazovom teste este lepsie to vyslo ako bezne ctg, citila som ako keby kontrakcie, test trval par minut
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
Predpokladam, ze hovoris o porodnici v Martine. Zjavne to tam robia uplne bezne. Uzila som si to pri oboch tehotenstvach. Ak sa chces este nieco opytat, napis mi spravu 🙂