Ahojte, meskaju mi cca tyzden, stava sa mi to casto tak som tomu neprikladala väcsi vyznam, ale v posledych dnoch ma picha v podbrusku hlavne pri fyz.namahe napr ked vstanem alebo tak. Dnes som si spravila test, pre dobry pocit. A su na nom dve ciarky. Ku dr.mozem az v pondelok. Tak ak viete, alebo sa vam to stalo, je to pichanie priznakom niecoho zleho alebo je t9 prirodzene???
K dr. urcite pojdem hned ako sa bude dat. Len som teraz dost v strese. Urcite sa budeme velmi tesit sice nebolo momentalne v plane, pretoze sa prave mame stahovat a v oktobri by som mala nastupit do skoly. Takze to asi dost zmeni plany. A mala som dlhodobe problemy so zapalmi a podobne a pani doktorka povedala ze to bude mat vplyv na otehotnenie ak sa to vlastne podari. Takze sa strasne bojim ci bude vsetko v poriadku :(
@zlatunkava K dr. urcite pojdem hned ako sa bude dat. Len som teraz dost v strese. Urcite sa budeme velmi tesit sice nebolo momentalne v plane, pretoze sa prave mame stahovat a v oktobri by som mala nastupit do skoly. Takze to asi dost zmeni plany. A mala som dlhodobe problemy so zapalmi a podobne a pani doktorka povedala ze to bude mat vplyv na otehotnenie ak sa to vlastne podari. Takze sa strasne bojim ci bude vsetko v poriadku :(
ja som tiez mala problemy dokonca mi robili prefuky a mam jeden vajcovod odstaveny pretoze som mala caste zapaly ale mali sme stastie ze sme otehotnely aj s jednym ...dr mi robil kazdy mesiac folikulometriu aby sme vedeli kedy sa snazit a prislo to skoro ako asistovana reprodukcia🙂
@zlatunkava teraz si uz len zelam, ak naozaj cakame babo, aby p.dr. povedala ze je vsetko v poriadku... aby neboli ziadne problemy
ahojte to iste sa mi stalo vcera mala som pichanie v podbrusku a ked sm sa vratila tak som zistila ze trosku krvacam robila som si dva testy a ukazali sa mi dve no jedna je velmi slaba .. takze som tehotna??
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
@donnah ahoj je to normalne ja som tehotna a tiez mam bolesti niekedy ma tak picha raz v lavom a raz v pravom ,ze sa az obavam....ja som si robila test ked som mala dostat a test vysiel pozitivny o 2 dni som robila dalsi a ciarka bola silnejsia ...sla som k DR a potvrdil to o 2 tyzdne mi kazal prist zase a uz bola akcia srdiecka...tak sa velmi tesime je to nase vytuzene babatko nakolko tam boli problemy a dlhsie sa nedarilo ale stalo to zato....tak odporucam ist k Dr a dat si to potvrdit...budes mat aspon istotu.