Ahojte baby, možno je to hlúpa otázka, ale môžem jesť vývar, kde som použila aj petržlen a zeler? Keď to tak čítam, tak veľa vecí sa nemôže, ale niekedy mi to príde prehnané. Ďakujem.
Jedz co chces, len nie na kila a budes ok
ano, mozes aj kapustnicu, aj vyvar, aj steak - nemala by si drogy, alkohol, cigarety, surove maso a vajci a nepasterizovane mliecne vyrobky...
@mimus227 a prečo by si nemohla? . 😝 hlupa otazka hlupej zeny.
Ja viem ze je piatok ale toto hadam nemyslis vazne?!?
@mimus227
@sardinka336 Ale veď ju nechaj. Nebuď taká prísna.
To uz aj petržlen je jedovatý ?
seriozne by ma zaujimalo, co negativne si sa docitala o petrzlene a zelere. viem, ze chlapom by zo zeleru mal lepsie stat, ale co by sa mohlo stat tehotnej?
ja som si po precitani nazvu temy myslela, ze je to zase od tej s tatarskou od Hellmann's.
ale podla pravopisu sudim, ze asi nie..... 🙂
@obsadenemeno myslis tu co sa nadychala dymu na opekacke? Tiez som si to myslela 🙄
@alchemilkazltozelena nebol tam dym z ele cigarety?
Petrzlen vo velkom mnozstve moze sposobit krvacanie. Ale to je myslene asi napr.ako caj. Ale v polievke bude male mnozstvo. Takze otazka nebola celkom od veci.
@hivanik to by asi muselo byt veeeela petrzlenu a pravidelne.......
@obsadenemeno ano aj to...ale este davnejsie ze bola na opekacke a ci jej neuskodi dym...alebo to bola ina brzda? Uz neviem 😀
boze baby, fakt necitajte vsetko co vam pride pod oci... co asi jedli nase babky ked nemali internet, ale zato plnu zahradu zeleru a petrzlenu a komoru slaniny a klobasok 😀
@alchemilkazltozelena s tym dymom som nezachytila. Ale zltkove rezy ano...... 😉
A mozem si dat spagety? Lebo pene si dam normalne ale spagety?
Dnes je fakt smutne, ze informacie su dostupne, ale ludia sa pytaju taketo blbosti. Minule to bola voda z PET flase v tehotenstve a dnes je to petrzlen a zeler... co to bude nabuduce?
Ak si ho netrhala v areali cernobylu, tak nechapem preco by to mal byt problem.
Neprehanate to s tymi hlupimy otazkami? Ved ste neni chore ale tehotne, jedz co chces
😂😂😂😂😂 plakaaat budem este dlho 😂😂😂😂 prepac ;)
@obsadenemeno jj pozeram ze to bola ina expertka..ale zjavne su kamosky 😎
@hivanik a čo zje kolko petržlenov? Niekolko kíl? Fakt uz z toho gugla ludom prepina...a aj ked niečo ,,može sposobit,, neznamena ze sposobi. A pišu to o vnati tak aka koncentracia to musi byt aby vyvolala nejake problémy ze? Otazka bola od veci...lebo predpokladam, ze nerobila vyvar z petržlenu ale v polievke pouzila ,,jeden,, petržlen a ,,jeden,, zeler aj to asi nie celu tu gulu velku ...ale neprekvapilo by ma to. 😖
@jankalukasova no nikdy nevies, co ked sa tie spagety omotaju babatku okolo krku a udusi sa..... penne maju dierku, keby daco, da sa cez nu dychat...... 😀
Preboha, niektore by nemali mat pristup k netu, skodi im to
Niekedy mi pripadaju trapnejsie odpovede ako otazka. Ale co uz. Kazdy sme niejaky.
@circa126
@mimus227 zeny...to ze niekto nieco niekde napise na nejakej pochybnej stranke a ze vam to google vyhodi este neznamena ze je to sväté...osobne nepoznam nikoho kto by z petrzlenu predcasne porodil a to plati o mnozstve inych potravin.to ze ta zelenina obsahuje nejaku latku ktora potencionalne v obrovskych mnozstvach moze nieco sposobit neznamena ze ju nemate vobec jest... respektíve, ako sa komu paci...nejedzte radsej nic, kupte si umele vitaminy a dopujte sa nimi, ved podla internetu to treba...
zaujimalo by ma ako clovek pride na to ze nejaky zeler skodi...to nemate nic ine na praci iba googlit co sa nesmie v tehotenstve a co moze uskodit???ci nebodaj vam to povedal lekar??? 😨 mne moj povedal nech jem vsetko na co mam chut telo vie co potrebuje.nech sa snazim zdravo pravidelne a v mensich mnozstvach. a ziadne umele vitaminy nech neberiem lebo pokial mam pestru stravu vobec ich nepotrebujem...
ešteže je tento internet... ja neviem prečo s každou otázkou, hlavne takéhoto druhu, čo sa to tu objaví zväčša v piatok poobede na pobavenie pred víkendom, obraciame na net... neviem ako vy, ja som sa pýtala hodne mamy a aj sestier, príp. konzultovala s kamoškami... ale toto bims, hneď na koňa a ešte keby to bol extrémny problém, ale jedna bizadnosť za druhou... naše staré mamy boli rady, že mali čo zjesť a jedli hlavne to, čo vychovali a čo vypestovali... a tu dumáme nad každou potravinou..
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
@mimus227 aj toto je prehnané