Ahojte...viete dosť ťažko sa mi o tom cez slzy rozpráva, ale :( s partnerom sme sa pár krát rozprávali že by sme mali bábo hovoril akoby velmi chcel a tak...nakoniec sa to podarilo a jeho reči typu: to decko nechcem, nemôžeme mať decko, vieš čo máš zajtra u doktora povedať...:( som zúfala tak moc ma bolia jeho slová :( dokonca to mám o to ťažšie, že ešte to nemam na 100% keďže sono nič neukazuje. Vraj je to skoro ale hcg stupa...Ide o to že neviem čo mám robiť ako sa sním porozprávať ako mu rozumieť...Mám pocit, že ma ani nemiluje :( ja už neviem čo si myslieť a vôbec neviem čo robiť :( neviem či to patrí sem do tejto skupiny ale musela som sa zveriť a potrebujem pomôcť lebo asi zošaliem:( Prosím baby...budem vďačná za všetko...
@sabinka123400 prepáč,ale možno ti to vravel len preto, aby si sa riadne uvoľnila a on si mohol lepšie užiť. môžem vedieť ako dlho ste spolu? si sa ho nepýtala, že prečo je teraz proti, keď prednedávnom vravel ako veľmi aj on chce bábo? či to náhodou nemyslel, že až o desať rokov by ho chcel..
Ak budes drzat to malicke, co teraz v tebe rastie, za nic ma svete ho nedas, ked sa ti narodi a uvidis ho, je to to najkrajsie v zivote, teraz to tak necitis, ale ked sa narodi, budes ho mooooc milovat. Skor vymenit partnera. Babatko v tebe zije, rastie, chlap musi dostat rozum.
partner je asi frajer/priatel, ze? 😉
No toto robi x chlapov, nabucha frajerku a potom posiela ju na potrat alebo kopne do riti a bude ho to stast najnizsie alimenty.
Moj nazor: ten clovek nikdy ta skutocne nelubil... a podla mna ani nie je schopny lasky..je to uboziak, ktoremu hrozi ze "sa bude musiet starat" o dieta... a preto sa o nom takto cynicky vyjadruje.
Skus sa s nim este porozpravat, ale tym dietatom si mu asi dost "pokazila naladu" a styl jeho zivota.
@sarinka123 ale aj autorka mala už dávnejšie mať rozum, sama nebola pri plodení!
Dufam, ze nemyslis mna! Moj muz. Teraz spinka v posteli v 3 ročnou a 1 ročnou,dcerkou a ja som si ich odfotila, krasny pohlad, idem si ustlat na gauc 🙂
@sabinka123400 ach jaj...ak ti tvrdil ze chce dieta a vedome ti ho spravil a teraz ta posiela na potrat tak je fakt uboziak ktory si nevazi zivot a teba uz vobec nie...
ale z tvojho prispevku mi tiez skor pride to ze ty si to dieta chcela viac a on mozno ani nevedel ze sa o to snazis 😒
uz nech je to akokolvek ty sa musis rozhodnut co spravis 😒 myslim si ze by ste sa mali spolu porozpravat a skusit najst nejake riesenie lebo to co nosis pod srdcom je zivy tvor a nie nejaka hracka ktoru ked nechces tak ju odhodis prec a to by si mal uvedomit aj on 😠
ak ta naozaj lubi tak najdete riesenie spolu...a ak sa bude vykrucat a posielat ta dalej na potrat tak ho kopni do zadku tak ze odleti na mars lebo takto sa dokaze zachovat iba bezcharakterny clovek
@sabinka123400 ahoj tak je naozaj smutne ze Ta tvoj partner nalanaril na drobca a teraz ma k tomu taky odmietavy postoj a myslienky na uz existujucu situaciu ... myslim si ze by ste sa mali otvorene porozpravat face to face a vylozit karty na stol a myslim ze ak jeho nazor zostane rovnaky tak je strateny cas ostavat aj vo vztahu s takym chlapom a planovat s nim buducnost.... ale to rozhodnutie si musis v hlave upratat Ty sama ...😉
clovek len tak nezmeni nazor ak ti teraz hovori ze dieta nechce znamena to ze ho nechcel ani pred tym -nezmenil sa iba az teraz vidis pravdu..
mozno si bola zaslepena svojou vlastnou tuzbou po babatku.Ja neviem povedali ste si vazne ze ok teraz ideme plodit?alebo to boli len take nezavazne reci ze v buducnosti by ste mohli mat babo?
lebo v buducnosti pre teba mohlo znamenat o mesiac otehotniet a prenho o 7rokov ..
ale ak sa ti vedome snazil urobit babo a teraz ho nechce...tak je prinajmensom cudny. neviem si taketo chovanie vysvetlit. To ci si dietatko nechas alebo nie je len na tebe jeho nazor nemusis brat do uvahy.Je to tvoje telo tvoj zivot tvoje pravo si vybrat.
Nebav sa snim nesnaz sa mu porozumiet ak ta miluje dojde on za tebou a to porozumenie ponukne on tebe.
netlac nanho ani nanho nemysli. Uvidis ako sa zachova nic co mu povies to neovplyvni.Skor sa zamysli nad tym ci ho este chces alebo ako budes svoj zivot riesit bez neho. nie je to o nom ale o tebe. Ak si dietatko nechas on ti bude musiet nanho posielat vyzivne-ktore urci sud.Zivot pojde dalej budes mat krasne dieta a stretnes niekoho ineho.Ak pojdes na potrat a ostanes snim...ten vztah aj tak nevydrzi nikdy sa nezbavys toho pocitu ze ta dohnal k potratu nikdy sa nezbavis toho sklamania ktore ti sposobil.
ja si myslim, ze sa toho zlakol....mozno zodpovednosti, toho, ako sa zmeni jeho zivot a podobne....nechala by som ho chvilu (na tuto temu s nim nehovorit, aj ked to asi nebude lahke), mozno sa s tym potrebuje vyrovnat...okrem toho ani ty ani babatko si taketo keci nezasluzite....nech sa so svojimi myslienkami vyrovnava sam, tak ako to chlapi casto robia.. teba nech necha sa tesit na noveho krasneho cloviecika, ktoreho nosis pod srdcom....ked bude mat po prvotnom soku jasno, az potom urob rozhodnutie ci s nim alebo bez neho....rozhodne si ale nenechaj kazit radost...je pravda, ze je to velka starost, ale osobne nepoznam nic krajsie ako byt matkou....radsej prilis skoro ako nikdy...
@sabinka123400 snazila si sa, chcela si dieta, mas ho, vyberala si si muza sama, nebola si znasilnena. Neviem ci riesis teraz dieta alebo priatela. Ja by som s takymto priatelom skoncila ci uz si alebo nie si tehotna a ak by si nebola, tak to by bolo dobre otvorenie oci do vztahu. Ak by si to rozmyslel a skutocne olutoval tie slova co dnes povedal by som porozmyslala o vztahu dalej.
@sabinka123400 no vizera to ze chlapec sa zlakol. Recicky pekne krasne ale raelita je ina. Vela stastia v takom pripade snad tehotna niesi si este mladucka. Daj vediet co si alebo nie ked budes vediet naisto. Snad nie a ber to ako ponaucenie ze mi zeny nesmieme byt take naivne a to sme skoro vsetky, babenka sa zalubi sladke recicky, zabava... a uz to je
@sabinka123400 presne tak ako ti píše andymama...v tomto tvojom prípade by bolo pre teba najlepšie riešenie, keby sa tehotenstvo nepotvrdilo...si dosť mladá a naletela si chalanovi, ktorý nevie čo chce...alebo to vie až moc dobre a tými peknými rečami ťa len chcel uchlácholiť, aby si mohol lepšie užiť....neviem, ako dlho ste spolu ale ak nie dlho určite by som mu pri párkrát povedanom, že chce bábo neverila...ja sama som dlho uvažovala či ho spolu s mm budeme mať aj po tých rokoch čo sme spolu lebo som si musela byť istá, že to tiež naozaj chce a nie sú to len reči
5 tyzden 5mm....a rozhodla som sa pokial nechce byt snami...nech si zije svoj zivot...nedokazem zobrat niekomu zivot...viem ze rodina zamnou stoji...a to na nesie hore...pokial nechce nutit ho nebudem...tam to konci ...dakujem za rady a vsetko..do rana som nespala a rozmyslala....
@sabinka123400 kasli na takeho, co si teba a to malinke nezasluzi, za tebou stoji rodina, ktora ti urcite pomoze ...
@sabinka123400 nemôžem tvrdiť že viem čím si prechádzaš ale musíš byť silná a určite sa bábätka nevzdať. Pošli ho kade ľahšie a hotovo, na babo platiť musí, tomu sa nevyhne a na stvorenie bábätka musia byť dvaja takže nech netvrdí ze ho nechcel keď si ho sám spravil. Veľa stastia
@sabinka123400 prajem ti vela stasta mi zeny musime byt vzdy tie silnejsie ale verim ze s pomocou rodiny a laskou v srdci to v poho zvladnes
@sibalka21 Kačica to myslela asi tak, že bábo bude mať aj viac ako polroka, kým by "platiť musel" ak by nechcel... pretože súd, testy DNA a podobne trvajú dlho...
@sabinka123400 no čaká ťa jeden rozhovor s ním - vážny, kľudný, ale dôrazný. Ak to mieni ďalej a podľa toho sa ty zariadiš. Je možné, že sa zľakol, je možné, že dieťa nechcel a dúfal, že neotehotnie, každopádne dieťa je tu a ak nezvažuješ interrupciu, tak tvoj priateľ sa s tým bude musieť zmieriť - čas ukáže ako sa to podarí...
Dúfam, že plánované dieťa neznamená, že bývaš ty so svojimi rodičmi a on so svojimi a nemáte žiadne zabezpečenie... lebo to by si bola nezodpovedná aj ty, nie len tvoj priateľ...a chuť zošalieť b y si mala nie len zo strečkujúceho frajera, ale aj z vašej nezrelosti...
Casto tu zasnem, ake dokazete byt sebecke mnohe tu na koniku... Ja, ja , ja a len ja, Kopnut partnera do zadku, opusti ho, nezasluzi si ta, kasli na neho... Pri akomkolvek probleme...
Na co sa tu hrate? Ze mate dokonaleho partnera a vy ste take super, silne a sebestacne, ze pri kocijakom probleme by ste ho poslali kade lahsie?
A vzdy len na zaklade vyjadrenia jednej strany taketo radikalne zavery...
@sabinka123400 Ked ta naozaj miluje, tak bude akceptovat tvoje rozhodnutie a stat pri tebe, nech sa rozhodsnes akokolvek, ked uz sa stalo. Svoj nazor si ale povedat moze nie? Co tak sa s nim porozpravat, ake ma pocity, preco dieta nechce? Ked ste sa o tom rozpravali, aj hovoril, za akych podmienok alebo kedy by to dieta naozaj chcel? Hovoril ti, ze chce dieta hned teraz? Pochybujem, mozno sa na to este neciti. Kolko ma rokov partner? Mate kde byvat, nejaku financnu rezervu? Muzi taketo veci beru naozaj vazne.
@sibalka21 opakujem ti, muža bez jeho súhlasu - alebo bez rozhodnutia súdu - nezapíšeš do RL (tým viac, keď so ženou netvorí manželstvo). Takže silné reči si nechaj pre seba, a radšej si doštuduj legislatívne podmienky: https://www.modrykonik.sk/forum/rodinne-problemy/partner-nechce-byt-zapisany-v-rodnom-liste/
@sabinka123400 ! drz sa budes skvela mama!!!!! ta najlepsia🙂.. urcite dietatko casom bude mat noveho ocka! 🙂.. sama to mozno budes mat tazsie, ale dieta ti da tolko, ze bydes ten najstastbejsi clovek na cele planete a po kym uz mas podporu rodiny, tak nim uz si !. uzi si tehotenstvo, je to ren najrajsi cas v zivote🙂
tak preco ti ho spravil, ked ho nechce?
Aj tak si myslim, ze to hovori len zo strachu, nie je pripraveny... Mozno po narodeni sa vela veci zmeni.
Bojim sa baby nic ine nerobim iba stresujem uz ma to vycerpava...:( Uz pretrhol somnou akykolvek kontakt..povedal ze to dieta nechce vraj ja som si ho sama naplanovala...a pritom ro tak vôbec nieje na zaciatku reci ako budeme mat male atd a potom zrazu nic...ze nieje na to cas ani situacia...a ked sa to nahodov o mesiac na to stalo bez toho aby som uz na to myslela...sa vzdava ze on nechce..a pritom ked spomeniem nech sa ho vzda a neviem co tak to neurobi a neviem co...tak ja uz ani neviem :( a okrem toho ako ste tu niektore pisali po narodeni sa vela veci zmeni?? akoze to mam teraz byt 9 mesiacov bez otca svojho dietata a on sa potom uvedomi ze aha ja mam vlastne aj syna/dceru a ono ma matku tak to teda velmi tazko! Tym padom to budem hnat aj sudom...on si tie mesiace bude robit hocico a ja budem na vsetko sama a potom aha,?? no potom este len asi si uvedomi o co prisiel...uz sa nevladzem stresovat co bude ako 8den sa stale hadame nic ine len hadky...uz ma to vazne unavuje! 😢
@sabinka123400
a nesli by ste za tvojimi alebo jeho rodicmi a v klude s nimi prebrat tuto vec?
Prave oni svojimi skusensotami a laskou k vam by vam mohli poradit, pomoct, povzbudit vas.
Rodina plni aj tuto funkciu v zivote deti. Mozno len potrebuje rozhovor so svojim otcom, povzbudenie, muzske vedenie v tejto veci... skuste ist touto cestou.
@sabinka123400 a potom co urobil by som bojovala aby sa k dietatu ani len nepriblizil a keby aj chcel uz by mal smolu.
@sabinka123400 no ja som obstala rovnako. velke reči ako ma lubi a chce somnou rodinu...ale asi necakal ze otehotniem hned. Mi trvalo kym som pochopila ze toto laska nebola. ale babo som sa rozhodla nechat, hoc aj ked budem sama mama. 🙂 Uvaz sama co vlastne chces, ci to zvladnes byt sama, ci mas rodicov co ti pomozu financne. A snim ani nepocitaj. Ja som tiez prve mesiace plakala kazdy vecer, bola zufala ze taky zivot som nechcela. Viem ake je to vyrastat bez otca - s dovodu ze ho nezaujimam. Ale potom som to brala asi tak ze nebudem rovnako slaba ako on. A co ak by som teraz sla na potrat a potom si to vycitala do konca zivota?! Ja sa na babo tešim a budem ta najlepsia mama. A ty sa rozhodni ci chces male alebo nie. Je to o tebe, nie o nom. On uz do tvojho zivota nepatri a nikdy ani nebude. Ak by si sla na potrat ostala by si snim aj dalej? Vedela by si mu odpustit ze v podstate zabil tvoje dieta? Ak si male nechas, musis byt pripravena na to ze sa nevrati, a nebyt sklamana ak to tak bude. Držim palce.
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
skôr sa zdá, že ty si chcela, a jeho reči, keď "párkrát povedal, že by sme mali bábo" ťa len stimulovali k splneniu si svojho sna. Si veľmi mladá, a doplatila si na nerozvážne konanie...