Na poradnu idem az o mesiac s teraz kukam knizku tehotensku ,Co znamena PAPP-A 0,45 a free beta hcg 26,80? Na internete som nic nenasla iba ze sa to tyka downovho syndromu? Su to dobre vysledky ci?
@michaela329 no ved to,nie nehovoril nic aj dnes slm bola na sone s on je vzdy taky rychly ze sa ho nechcem ani spytat,ale za 2 tyzdne mam ist na krvne vysledky tak ss ho spytam,tiez som citala ze sj hranicne,ale ked by boˇl nieco zle snad povue…v skom sk tyzdni ked sa mozem spytat?
@veraaq ja idem o týždeň na morfo sono, minule som mala tieto triple testy v poriadku a na morfo sone odhalili trizomiu18. Potom som išla na trisomy test a amniocentezu, kde sa to opäť potvrdilo. A tak sa teda viac bojím. No dnes mi iba medzi dverami povedal, že krv je v poriadku 🤷 Dom akurát 11+1 a pri odbere som bola 9+4 (bábätko zodpovedalo 10+1).
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
@veraaq ahoj, Dr. sa Ti k tomu nevyjadril? Ja mám tiež hodnoty s-papp-a 0.46 a povedal mi, že je to v poriadku. No na internete som našla, že je to už taká hraničná hodnota. Dosť sa teraz bojím, lebo o jedno dieťa sme už prišli kvôli trizomii18 a vtedy boli tieto výsledky vraj tiež v poriadku 🙄