Ahojte tehulky .chcem sa opytat ci mate niektora tiez skusenost, ze ste boli na poradni, ja som bola teraz v 13tt a urobil mi len palpacne vysetrenie.cize ani babatko som nevidela, ani ako sa mrvi, odozvy srdiecka......proste nic ☹ je to normalne?????
povedal ze vsetkoje OK, ze sa neotvaram a ze babatko rastie. na dalsie vysetrenie idem o 3 tyzdne na niaky ultrazvuk a krv.
dakujem 🙂
@zdenkalv pokial viem, poistovna preplaca len tri UTZ pocas celeho tehotenstva.. pricom jeden z nich sa robi cca v 20tt a dalsi podrobny v 30tt.. mne spravi aspon kratke sono na kazdej poradni, skontroluje velkost a srdiecko.. no to je len na dobrej voli lekara.. ale tak.. stoji ho to 2 minuty a trochu lubrikacneho gelu... 😒 a na to, ze ked si vypytas fotku tak ju naisto dostanes by som uplne nespoliehala, zober si pre istotu aspon mobil s fotakom a prinajhorsom si odfotis monitor.. nie kazdy to ma technicky poriesene tak ze to vie vytlacit, my sme si 'dokumentaciu' tiez robili len takymto sposobom 🙂
presne, zober si mobil a dopredu sa dr. opytaj na foto, ak nema to zariadenie na tlacenie foto, tak ho popros, nech ti zastavi obraz, aby si si to mohla cvaknut cez mobil. a s tym ultrazvukom - mne ho zatial robil vzdy, ale vies, ako aj tu citas na fore, niekroti sa hnevaju na dr., ze ho robia casto a dalsie su nespokojne, ze ho obcas vynecha...
ja som videla maleho trikrat a to na ultrazvuku co sa robi cez brucho.....
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
@zdenkalv mne Dr. ultrazvuk robila ked som prisla 1x,....potvrdila mi .tehotenstvo,....