Čaute baby, chcem sa spýtať, kedy ste oznámili tehotenstvo v práci?
Ďakujem za odpovede 😉
@danka56 kto kedy chce. Ja napr v 5m.
Mam kancel.pracu zmluvu na neurcito v podstate by nebol dovod vobec 😂
ale uz by si asi vsimli ze som sa nejak vyjedla.
Su zeny co oznamuju v 10tom dni 😂. Cize zvaz svoje pomery a prac napln a zariad sa podla seba. Najskor to vies ofic. oznamit s lekarskym potvrdenim cize tak okolo 10teho tyzdna
skoro hned ústne,mám rizikovú prácu.....
To zavisi na tom aky mas druh prace . Ja som to oznamila na konci 5 mesiaca kedze to na mne nebolo vidiet . Robim v kancelarii takze som nepotrebovala ziadne ulavy . V kazdom pripade si povazovana za "chranenu" a podla zakona v pracovnopravnom vztahu tehotnu az od chvile ked to oznamis zamestnavatelovi . Takze je to na tebe
V 8tt
V cca 10tt a hned som isla na pn.
Po prvom trimestri.
Ďakujem dievčatá za odpovede. Teraz pôjdem k doktorovi, som v 12tt, tak rozmýšľam, že keď povie, že je všetko v poriadku, tak oznámim už aj v práci.
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
@danka56 mala by si mat uz tehotensku knizku - a potom uz zalezi len na tebe. ak ti nevadi, ze to budu vsetci vediet, tak hned po obdrzani tehotenskej knizky - lebo vlastne od vtedy si "chranena" 🙂 ja som mala dobre vztahy a neformalne som oznamila sefovi skor, s tym, ze to moze byt dovod, pre ktory nebudem moct niektore ulohy robit. mam specificke zamestnanie a nebol s tym problem ...