Oznámenie tehotenstva rodinám

27. sep 2023

Prosím vopred tie, ktoré sú proti týmto nápadom, tak sa zdržte komentovania🙏 Ďakujem.
Poprosím len kreatívne žienky o rady alebo o vaše osobné skúsenosti, ako oznámiť tehotenstvo rodinám. Máme skvelé vzťahy, často sa stretávame a rada by som vymyslela niečo kreatívne. Napadlo mi dať urobiť medovníčky s nejakou baby tématikou, ale nie som tým na 100% presvedčená. Stieracie žreby sa mi moc neľúbia, to by hneď vedeli keby som ich posadila k žrebom, že o čo ide 😅🙏
Ďakujem.

pelian
27. sep 2023

Kamarátka dala doprostred obývačky veľkú krabicu a posadila ich na gauč, potom ju otvorila a z nej vyleteli balóny, na ktorých to bolo napísané 😀 Čiže ako nápad milý, ale mne osobne by sa to asi nechcelo 😀 😀

autor
27. sep 2023

@pelian jeej to jee zlatee🥰, len vpratať krabice do 3 rodín sa mi tiež asi nebude cchcieť🤣🙈 je nás trocha veľa a spájať to moc nechcem

anjelicek26
27. sep 2023

Klasicky maly balicek s fotkou ultrazvuku, malymi dupackami a dedko, ten skutocny darcek dorazi v aprili - v pohladnici uplne staci... ide o obsah, nie az tak o formu...

autor
27. sep 2023

@anjelicek26 ja viem, to mi je jasné, ale rada si dám záležať na takýchto veciach 🙂 ďakujeem, možno to urobím aj takto klasicky s tým balíčkom🙏🥰

lulula12
27. sep 2023

Cim jednoduchsie tym lepsie pre teba, starosti budes mat este dost 😀

stellarstar
27. sep 2023

Na IG a FB je zig videii skus kuk

t1nusa
27. sep 2023

stierací žreb, na Sashe nájdeš množstvo druhov

banalu
27. sep 2023

Tie napady s foto utz, mi vzdy pripomenie ako som dala do ruk buducemu dedovi foto z ultrazvku kde som spravila bublinku s - vidime sa v Oktobri - a moj oco si myslel, ze je to usg zlcnikoveho kamena mojho muza (par tyzdnov predtym mu vyberali zlcnik) 😂😂😂😂 odvtedy sme male v brusku volali kamienok 😂 teraz by som si dala urobit tricka mama, ocko a v oblasti bruska napis babatko 😂 a cakala kto si vsimne 😂😂😂😂

kitycat
27. sep 2023

My sme si strngli a ja som pivedala, ze nemozem vypic. Nic extra

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre