Oznámenie tehotenstva priateľovi

nikusik91
25. okt 2017

Dobry den zienky🙂 zakladam tuto stranku aby ste napisali, ako ste oznamili tehotenstvo priatelovi, manzelovi ci rodine🙂 mozno ako inspiracia pre buduce mamicky 🙂

hanka_se
25. okt 2017

Priatelovi hned tehotensky test 🙂 a rodine az okolo 11-12tt som priniesla fotecku z 3D, kde bolo vidiet cele babatko 😀

ferala
25. okt 2017

My sme sa o bábatko snažili dlhšie, takže sme to tak povediac očakávali. Keď som si spravila test a uvidela tam dve čiarky, stál za mnou, takže slová ani nebolo treba 🙂

nikusik91
autor
25. okt 2017

@hanka_se a ako zareagoval priatel? 🙂 bolo to planovane? 🙂

nikusik91
autor
25. okt 2017

@ferala jeej tak blahozelam 🙂 urcite radost velka ked sa to konecne podarilo🙂

hanka_se
25. okt 2017

@nikusik91 Ano, babatko planovane, ale neverili sme, ze sa zadari. Bolo to na prvy krat a cca 3-4 dni pred ocakavanou MS. Cize ani vo sne by mi nenapadlo, ze testik bude pozitivny 🙂 Ale o to viac sme sa tesili 🙂

nikusik91
autor
25. okt 2017

My sme si dlhsie nedavali pozor lebo sme si povedali ze by sme chceli take male krasne stvorenie 🙂 nedarilo sa az som z toho bola niekedy taka ze preco ale nechali sme to tak len sa lubili🙂 teraz v lete sme boli na dovolenke v mexicu a domov sme si priniesli maleho mexicana 🙂

hanka_se
25. okt 2017

@nikusik91 gratulujem, to je krasne :D

nikusik91
autor
25. okt 2017

@hanka_se treba stale verit aj ked nie vzdy to vyjde hned 🙂 ale je to nadherny pocit ked sa to podari 🙂

nikusik91
autor
25. okt 2017

@hanka_se dakujem uz to bolo skor ako prekvapenie ked sa to podarilo😀

hanka_se
25. okt 2017

@nikusik91 Veru ano a dnes nam robi radost nasa 3,5 rocna slecna 🙂 nase najvacsie slniecko. Lubime ju najviac na svete <3 <3 <3

nikusik91
autor
25. okt 2017

@hanka_se ako ten cas rychlo leti co? 🙂 hlavne asi ked su malinke 🙂

hanka_se
25. okt 2017

@nikusik91 veru velmi rychlo. Uplne mi chyba to malinke babatko, ale zase teraz je kopec srandy a zabavy, sice aj starosti.... ale to k zivotu patri 🙂

luna116
25. okt 2017

- MM som ukázala tehotenský test na začiatku (žiadna romantika, bola som trochu sama v šoku, nečakala som, druhé by som mu asi oznámila nejakým pekným spôsobom, napr papučky maličké na posteli a pod.))
- potom (v 12 tt.) sme boli sme s MM pozrieť môjho otca, nakoľko si kúpil let malým lietadlom, presviedčal ma, aby som šla tiež, nechápal, prečo nechcem, ale ďalej neriešil, robili sme foto do mobilu, ako letel, keď sme prišli k našim, vraveli sme, že máme aj jednu vytlačenú foto, sa zasmial, kedy sme stihli, tešil sa ako malé dieťa, podali sme mu foto z 3D ultrazvuku, veľmi sa tešili, až na to, že obaja na fotku pozerali dole hlavou :D
- svokor mi v lete chcel objednať, tak sme svokrovcom rovno povedali, že už pivo nemôžem 😉

nikusik91
autor
25. okt 2017

@luna116 zlate 🙂 asi kazdy ked vidi 2 ciarky na teste je v soku vi uz to cakali alebo nie ci ? 🙂

lusyc
25. okt 2017

Ja som sa muzika po 2,5 rocnom snazeni opytala, keď sa v noci s vycitkami svedomia vratil z polovacky, ci vie udrzat tajomstvo, a keď ma presvedčil 😃, ze hej, tak som mu ukazala foto fazuľky - aha toto je náš gestacny vacok. Najprv nechápal a potom vzapati pred polnocou volal nasim na dovolenku v zahranici, ze musi to niekomu povedat 😃
A bolo to vonku.

zdenkatv3
25. okt 2017

Nase bolo tiez planovane takze manzel cakal co ukaze test so mnou a velmi sme sa tesili kedze nam to vyslo v podstate skoro hned 🙂 No a o nejaky mesiac mala byt velka oslava lebo moj otec mal okruhle narodeniny a boli tam pozvany aj manzelovi rodicia takze sme im to oznamili tam 🙂

nikusik91
autor
25. okt 2017

@lusyc to potesi asi najviac ked sa snazite a zrazu sa to podari 🙂

lusyc
25. okt 2017

@nikusik91 veru. Neverila som vlastným očiam.

simonkazga
25. okt 2017

Manželov darček ku dňu otcov 🙂

luna116
25. okt 2017

@nikusik91 presne tak, ibaže ja som sa presviedčala, že tehotná nie som, i keď som to tušila, moje dni nechodili, tak som si nakúpila balíčky hyg. potrieb
(aby som si ich "privolala", veď určite som bola iba nachladená a tak... a už má môj syn chvalabohu čochvíľa rok 🙂

emilia25
25. okt 2017

Nas prvorodeny bol pre nas oboch o den oneskoreny darcek pod stromcek.kedze presne na vianoce mala prist ms na prvy sviatok vianocny som uz neodolala a hned rano otvorila oci a bezala testovat a tam uz boli krasne 2 palicky.druhorodeneho som hovorila hned par dni po snazeni ze sme isto tehu samozrejme nik neveril ako to tak skoro mozem vediet no ja som to vedela bola som po ms a proste ma brucho bolelo ako na dalsiu tak som hned vedela ze to nebude z ms ale isto sa tam deje nieco co sa mi aj potvrdilo den ms znova 2 ciarkami.a najvecsie prekvapko aj pre mna bola mala vtedy sme uz 4 babo teda ja uz nechcela po dlhom snazeni som to vzdala.no muz to riskol raz stacilo ozaj raz si nedat pozor potom sme si opet davali a hned v den ms 2 ciarky.keby som nesedela na wc tak padnem z noh.

pininka
25. okt 2017

Ja som pri prvom kupila male capacky a dala som mu ich, hned to pochopil, potom sme si otvorili sampus a tehu skoncilo zial potratom. Pri druhom a tretom tehu som mu ukazala test ale obaja sme tepli aby to bolo ok. Stvrty krat to nikto z nas necakal, to bolo prekvapko a muz to predychaval asi tyzden. Ale je to dieta za odmenu, vytuzena dcerka.

pininka
25. okt 2017

@pininka jaaaj,ze co mi napisalo, ze obaja sme tepli😂😂😂😂, to malo byt ze trpli.

silceb
25. okt 2017

Nam sa to podarilo hned po svadbe. Kedze asi tri dni prisla ms,tak potom sme uz nic neriesili asi o mesiac,ked uz ms meskala tyzden,co nebolo pre mna typicke,kupili sme test a cakali sme na vysledok spolu s maznelom.Dokonca manzel to vedel skor ako ja a onbol ten,co z toho mal radost,ja sombola v soku dlho 🙂 babatko sme chceli,no akosi by mi nenapadlo,ze to bude hned.
Rodicom a svokrovcom sme to oznamili asi az o tri tyzdne od nasho zistenia,uz ked sme to mali potvrdene doktorom a fotku zo sona v ruke. Kupili sme rozpravkove knihy,zabalili s odkazom,ze tuto knihu budu citat svojmu vnucatu a prilozili sme fotku zo sona. Ked to otvorili,nechapali o co ide,no o chvilku prisla obrovska radost aj slzicky 😍

lilu7
25. okt 2017

Dosli sme z dovolenky a ze sme im doniesli pohladnicu a otvorili ju a na jednej strane bocian s batozkom na druhej sono a pod tym:vidime sa v auguste...vase vnucatko🤗a pri druhom dostali tiez"pohladnicu"kde prvorodeny drzal v rukach sono surodenca😉

nikusik91
autor
25. okt 2017

@lilu7 super napad my sme boli z toho taky rozcarovany ze sme rodicom len ukazali foto z uktrazvuku 😀

luna116
25. okt 2017

@lilu7 veľmi sa mi ten nápad páči, dobre vymyslené 🙂

lilu7
26. okt 2017

🤗

nitusiak
26. okt 2017

My sme sa to dozvedeli tri dni pred svadbou a tak sme dali rodičom k svadobnému daru, čo bolo gravirované srdiečko s venovaním, do drevenej krabičky aj také jutové vrecko a v ňom bol cumeľ. Ja svojim rodičom, manžel svojim. Bolo to v deň svadby, ráno pri raňajkach. Totálka šok, ocino môj až slzy pustil 🙂

nikusik91
autor
26. okt 2017

@nitusiak tak to muselo byt krasne aj pre vas aj pre rodicov 🙂

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre