Ako ste oznamili tehotenstvo najbližšej rodine? Urobili ste to nejak prostredníctvom staršieho súrodenca?
Maju vaše staršie deti niečo na "pamatiatku" v zmysle "budem starší brat/sestra" na body?
V našom okolí to snáď každý oznamoval týmto spôsobom, čiže tomu sa chcem určite vyhnúť.
My sme to nasim rodicom oznamili k ich narodeninam, zhodou okolnosti moja mama a svokor maju narodky blizko pri sebe a tak sme im dali zreb, kde bolo po zotreti hlavnej vyhry napisane: Budes babka (Budes dedko). Islo o prve vnuca z kazdej strany. Nasim babkam som do krabicky dala detske cizmicky, nakolko som mala termin v decembri. Teraz cakame druhe a tiez to asi oznamime k narodeninam nasich rodicov a to som kupila body budem velka sestricka
Normalne som im to povedala
My sme to obom babkam povedali zrebom. Bolo to super lebo to vobec necakali 😂 cakali euráče 😂😂😂😂odporucam 🥰
Nasi sa to dozvedeli tak, ze som isla do nemocnice, lebo som krvacala. Nakoniec som aj bola rada, ze som to nemusela nikomu oficialne oznamovat, lebo tieto velke gesta u nas vacsinou nedopadaju podla mojich predstav a potom som sklamana.
My sme starým rodičom oznamovali stieracími žrebmi. Určite odporúčam žreby od svadobnagrafika.com
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
my sme oznamovali nase prve babatko na tieto vianoce, na stedry den, dostali zabalenu krabicku kde bolo mini body s napisom - Ja som ten najkrajsi darcek + fotka sona, boli nadšení , strasne sa tesili kedze ide o ich prve vnucatko