Ahoj,som v tretom trimestri a mojim neskutocnym lakadlom je ovoniavat avivaz a prasok na pranie. Raz som mala dokonca chut ho ochutnat.. 😅 teda viackrat..Najde sa tu niekto s podobnymi "chutkami"? 😀 Alebo ak mate nejake ine, podelte sa.. 😉
Mne strasne vonala jar resp. prostriedok na umyvanie riadu.
Moja žena chodila kedysi kradnúť svojmu starkemu snupaci tabak. Na ovoniavanie...
Keď som bola prvý x tehu, tak vždy keď sme boli v supermarkete, musela som si prejsť regálmi pracích práškov a aviváže. Nasala som do nosa a spokojne som šla zaplatiť. 😀 Ako náhle som porodila, úchylka prešla. Pri druhom tehu ma aviváže či pracie prášky nebrali.
@sunnyfunny Moja mama, ked bola so mnou tehotna, tak chodievala do pivnice vonat aromu z uskladnenych zemiakov - a ja doteraz milujem pivnicne vone, asi sa to prenieslo aj na mna... A este vraj vonu rozliateho benzinu - a mne to tiez vonia 😀
A ked som bola tehotna ja, tak mi nic extra nevonalo, akurat som nezniesla vonu kavy - to som hned letela na zachod 🙂
Moja mama, ked cakala mna, chodila ovoniavat krem na topanky. A ked isiel niekto po ulici s cerstvo nakremovanymi topankami, bola schopna ho prenasledovat az do ciela jeho cesty 🙂 . A mne teraz vsetko smrdi, neexistuje vona, ktora by sa mi pacila. A ofajcenych pubertiakov ctim na kilometre, vlastne vsetko citim na kilometre. Manzel si robi srandu, ze do konca tehu ma prepozicia na colnicu, aby si ich psy trochu oddychli, ze ja to vezmem za nich 😀
tehotna nie som, ale avivaz a prasok ovoniavam stale. Taka aromaterapia 😀
Ovoniavanie ti neuskodi, ale polievku si z toho nevar 😝 Ja som nemala ziadnu "vonavu uchylku" pocas tehotenstiev....skor mi vadila vona kavy a surového masa...inak nic.
@sunnyfunny
ja som kavickarka ale v tehotenstve som pila len parkrat. Robila som si ju vsak casto len kvoli arome 😀
Co vsak bolo horsie, velmi dobre mi vonal kolega, neviem co pouzival ale bolo to skoro ako ty s avivazou: chcela som ochutnat 😀
@padkakubko2014 haha,Ty si zas pobavila mna ;) neboj nebudem pit...len potajomky mysliet, ako napr.dnes,ked som bola von,tak som sa tesila,ze ked pridem domov a ovoniam si.. 😀
@janka54321 aj to je prijemna vona 🙂
@stary_ujco tak o tomto som este nepocula 🙂
@cerez to robim aj ja 😀 tam je ta vona tak intenzivna 😀
@jaja1979 ano,aj pivnicne vone a benzin su superr 😀
@paladia sa smejem z tych topanok.. 😀
@viera27 nooo,dobre si to vystihla hihi
@seahorse27 neboooj nebudem 😉
@prego81 asi sa polieval kavou 😀
@sunnyfunny mne v treťom trimestri neskutočne voňala voda z práčky, keď prala :D :D :D A staré zatuchnuté pivnice.... 😲 😅
Este teraz pozeram,ze mi tento prispevok z kategorie 3.trimester presunuli tuto na MK do kategorie mozem to v tehotenstve.. 😀 😀 No ozaj,ze mozem.. 😀
@piacere joj,tie pivnicne vone su fajnove taktiez
Mne avivaze a prášky voňajú stále,aj ked nie som tehotná,ovoniavam aj krémy,spreje...proste milujem vôňu,ked vojdem niekde do drogérie 😄
A Moja mamina,ked bola tehotná so mnou...nemohla odolať vyfukom z aút..dieslovym hlavne 😀😀no fuuuj,mne je z toho smradu zle 😷
@sunnyfunny ahoj, nechcem ta strasit, ale tento priznak moze znamenat, ze ti chyba nejaky vitamin alebo najcastejsie znamena nedostatok zeleza. Ma to aj svoj nazov - pika. Urcite sa spytaj dokyho ake su tvoje krvne testy. Moja znama mala podobne chutky - tej zase vonala guma. Nakoniec vysvitlo, ze doky sa akosi zabudol a az 2 tyzdne pred porodom zistil, ze je silno anemicka. Dokonca po porode dostala aj tranzfusku. Ale uz je v pohode. Naordinuj si aspon preventivne do jedalnicka rybky a velmi vela zeleza ma aj kokos.
@sunnyfunny Moja mama udajne mala nenormalnu "chut" na odlakovac. Ja som vyhladavala cerstvy beton.
@slnieckolu uff,tak to uz nie.. 😀
@modryponik dakujem 🙂
@zara0201 mnaam :D myslim ten beton..ale odlakovac blee 😀
Ja som sa nevedela 'dozut' zubnej kefky, pocas tehotenstva som 'zjedla' x zubnych kefiek. A neskutocne mi chutila sojova omacka, keby som mohla,na litre by som ju pila, neskutocne mi vonala a chutila 🙂
@karollka21 coo?! tak toto su uz ine chute 😀 😀 hihi
@sunnyfunny tiez teraz zasnem, pocas tehotenstva siel zdravy rozum nejak bokom 😅
@karollka21 no mi hovor,u mna nie ze bokom,ale uuplne mimo sa mi tak zda 😀 niekedy akokeby som bola uplne vypnuta
Tak mne pri druhom strašne chutil sneh...posielala som staršieho syna, aby mi vyhrabal nejaký čistý a ešte som začala jesť suché neuvarené cestoviny priamo zo sáčku...a trvá to dodnes...som závislák 😀 😀
@cackaa to faakt s tymi cestovinami?? 😀
@sunnyfunny Vážne...požujem všetko. Neviem prečo.
@cackaa aspon nemusis varit.. 😀 este by to chcelo vymysliet nejaku prilohu.. 😝
@sunnyfunny ja som pri prvom tehotenstve mala podobnu uchylku, strasne mi vonal biely ariel professional, kazdu chvilu som ho vonala a stale som mala chut ho aj ochutnat 😅 a este mi normalne vonal cigaretovy dym, co doteraz nechapem, nikdy som nefajcila ani nefajcim, strasne neznasam ten smrad, je mi z neho zle, no vtedy neviem preco mi vonal, az som mala normalne chut zapalit si 😅 samozrejme, ze som si nezapalila, len ta chut (pritom som cigarety nikdy nemala v ustach).
@sunnyfunny toto nie, ale milujem si umyvat zuby jednou pastou....uplne zboznujem tu chut v ustach colgate advanced white....samozrejme ze ju nejem
a tiez chut tabletiek proti zahe gaviscon
ale vazne...sice som tehotna, ale mna zase berie vona v autoservisoch...nejako ta guma, oleje...to drahy parfum k tomu je suviks!
@kitty88 u mna je TOP taktiez ariel a z avivazi lenor 😀
@mircalla zaujimave s tou pastou..ale musis mat naaadherne biele zuby 😀
@lubkavargova1 takze chodis po autoservisoch?? 😀 😉
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
Ahoj, celkom som sa pobavila. 🙂 Mam 18 mes. syna a tehu som mala super. Bez chuti, voni, smaradov.. Akoby som tehu ani nebola.. Ale pripomenula si mi jednu prihodu, ktoru si pamatam dodnes. Mala som asi 18 rokov a bola som na navsteve u nasho rodinneho lekara - gynekologa. Mal tam vselijake letaciky a v jednom bolo uvedene, ze pocas tehu mozu mat zeny rozne chute, niekedy velmi divoke a ako priklad bola uvedena chut na avivaz... Vtedy ma to celkom vydesilo, ze toto faaaakt??!!! 😀 Pamatam si, ze tam bolo uvedene, ze ak to neprestane, mate navstivit svojho gynekologa.. HLAVNE to nepi!! Tie nasledky ti asi nemusi nikto vysvetlovat. Drzim palce, nech to cim skor prejde.