Baby možno už tu bola taká diskusia,neviem nenašla som,ale potrebujem sa spýtať,ak žena otehotnie počas užívania antikoncepcie,má to nejaký vplyv na plod a na jeho vývoj? Neuškodí mu to....
@alias313 a kolko ste ju brali ked ste sa zozvedeli,že ste tehotná? a príznaky tehotenstva?
Moja kamarátka bola až 2x nedočkavá a začali sa snažiť o bábo hneď po vysadení, prvýkrát pred pár rokmi, následoval potrat a až neskôr sa im zadarilo a teraz nedávno opäť vysadila, nepoučila sa, nedala si pivedať a opäť potrat :(
@karolinava 6 rokov + na ekzem od mala pouzivam hormonalne maste.kozny mi vravel, ze ak budem chciet niekedy mat babo mam ich nacas vysadit, lebo sa mi to nepori😀...priznaky boli take ze meskala ms a citila som to...druhe baby bolo na prvu šupu, mam asi silne plodneho manzela😀😀😀
@alias313 len ja som to inak myslela v príspevku 🙂 ja mám už dve deti a dalšie už neplánujem,beriem asi rok antikoncepciu aby sa niečo nepodarilo,no ale bola som chorá ,sem tam som pozabudla zobrať tabletku a býva mi zle,pribrala som,bolia ma prsia a muž mi vraví,či niesom tehotná,,,,,ale keby som aj bola tak sa bojím či to bratie antikoncepcie čo stále beriem by nemalo vpliv na vývoj,zajtra idem ku lekárke tak uvidím,ale menzes mávam pravidelne tak hádam to bude ok a mimi nebude...
@karolinava ja rozumiem ako to myslite..My sme tiez to prve neplanovali, preto som brala antikoncepciu....a nebola som ani chora a brala som ju poctivo, ako sa ma...A otehotnela som pocas nej, preto pisem, ze maly je v poriadku.Tak ked je menzes pravidelny, malo by to byt v pohode, mozno je to len nejaka hormonalna zmena.
@blondienka A ako vieš, že to všetko bolo zapríčinené HAK? Ja som brala dlhodobo pred oboma tehotenstvami a mám dve zdravé deti, aj tehotenstvá boli bez problémov. A to som pri prvom otehotnela do 3 mesiacov od vysadenia a pri druhom do 2 mesiacov. Čiže netreba všetko hádzať len na HAK , tie problémy mohla mať tak či tak. 😉
Ahojte neviem môžno je to odveci ak áno tak to prosím ignorujte ..čitala som vaše komentáre a chcem sa podeliť teda s vami,a tiež čakám aj niaku odpoveď lebo mne to doteraz nie je jasnéDo januára som brala antikoncepciu teda brala som ju asi tak rok môžno menej ,v januári som isla na dovolenku za mojím priatelom ktory pracuje na Cypre a stalo sa mi ze som stratila blister mojej antiky asi na letisku lebo tam som naposledy ju zobrala .. aby som bola presna prestala som ju brat 13januara do 16Januara v ten deň som dostala menstruaciu ktora trvala 6dni ako som aj mavala ..a hneď po 8dnoch som ju zacala brat znovu ako sa ma aj vyuzivat..lenze vo februári tak 5teho som znovu dostala menzes ked ze som sa zlakla tak som utekala k svojej gynekologické ktora ma pozerala len rukou a povedala ze nevyzerá že som tehotná v Marci som isla novu na za mojim priatelom ale meskala mi menstruacia a citila som sa trosku cudne ..tak sme navštívili lekara ktorý mi oznamil že som tehotna 7tyznov .Ale nie je mi to jasne ci je mozne trvat oplodnenie tolko týždňov? Pretoze moj priatel je aj rad a zaroven podozrievavý ze nie je jeho ...aj ked mu to neviem vysvetlit ale ja som si ista ze ineho som nemala .A chcela spby som vediet váš nazor je to mozne ze oplodnenie a usadenie embria tak dlho trva ?
Nie netrva to tak dlho. Pokial ti tvoja lekarka nerobila sono a krvny test, tak nemusela tehotenstvo zistit. Vyzera to tak, ze v januari si otehotnela.
Nie nerobila mi ziadne testy ..len ma pozrela rukou a to bolo všetko..a teraz som v 37tt samozrejme kedze som to mala takto komplikovane termin presny nemam s drzia sa podla sona .
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
@karolinava nam to neuskodilo...syn je v poriadku, ma uz 7 rokov😉