Otehotnenie počas manželovej liečby antibiotikami

zuuzzz
14. jan 2013

Stalo sa vam niektorej ze ste otehotnela pocas manzelovej liecby antibiotikami?je to rovnako nebezpecne pre plod ako ked sa lieci matka? nam to asi tak vychadza a mam strach o ten plod,u dr som sa zabudla spytat taka som bola rada.

halienka
14. jan 2013

@zuuzzz ja myslím, že nemusíš mať obavy, spermie sa vytvárajú cca 3 mesiace, takže to že v momente styku bral antibiotiká už zrejme ich kvalitu ani nemalo ako ovplyvniť, možno tak kvalitu tých, čo budú "k mání" za 3 mesiace 😉 ďalej sa raduj, prajem krásne tehuľkovanie 🙂

zuuzzz
autor
14. jan 2013

@halienka on bral antibiotika asi uz mesiac.takze sa nemusime stresovat?boze tak by som chcela aby to bolo ok.som kukala na nete co bral a jedny su nevhodne pre tehotne tak neviem ci aj pre otehotnitelov 🙂

xlucia
14. jan 2013

@zuuzzz zeno neblazni, na babatko to nema vplyv, pokial sa nelieci na pohlavne prenosnu chorobu.

zuuzzz
autor
14. jan 2013

nie to nie,tak potom ok.dakujem za ukludnenie.

trinka
14. jan 2013

ja som brala antibiotika, a aj antikoncepciu- ostala som tehotna a mam zdrave dievcatko. Nestresuj sa zbytočne a teš sa 😉

trinka
14. jan 2013
zuuzzz
autor
14. jan 2013
zuuzzz
autor
14. jan 2013

@trinka aha uz vydim hore,no dufam ze aj nam to vyde vsetko ok.

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre