Otehotneli ste pri užívani antikoncepcie?

hm21
9. feb 2011

najde sa tu niekto kto otehotnel pri hocijakej anti?? napr PHARMATEX??? 😅 dakujem

ela2710
9. feb 2011

ahojky ja nie, ale dve baby co boli v nemocnici, poctivo brali antikoncepciu a aj tak boli tehotna, no jedna z nich cez nu fajcila, takze tam sa to da vysvetlit, ale ta druha nie, preto je antikoncepcia len 99% nikde nemas 100%

pink_lady
9. feb 2011

jasne ze je to mozne, hlavne pri lokalnej antiko Pharmatex...ziadna antikoncepcia nie je 100 %...pozri aj sem mozno ti to pomoze: https://www.modrykonik.sk/forum/antikoncepcia/tehotenstvo-pri-antikoncepcii-ako-to-zistim/ alebo mozes aj sem: https://www.modrykonik.sk/forum/volne-diskusie/mozem-byt-tehotna-6/

olifcek
9. feb 2011

i jeden druh caju sposobuje oslabenie antikoncepcie, len uz nepamatam, ktory 😀

lucia20
9. feb 2011

moja prva dcera je z antikoncepcie. :D ale dnes som rada, ze tabletky zlyhali. som rada, ze ich mam. ale 100% to nie je. a pri zvysujucom pocte deti, uvazujem ktora antikoncepcia funguje na 100%. asi iba celibat. 😀 😀 😀

bosoriak
9. feb 2011

Ziadna antikoncepcia nie je 100% okrem celibatu 🙂 My sme otehotneli s kondomom napriklad. Vsetko bolo nasadene tak, ako malo byt. Dovtedy som brala 7 rokov HAK a 1 rok pharmatex a nic sa neudialo.

P.S. Fajcenie nema vplyv na antikoncepcny ucinok HAK, akurat zvysuje moznost porazky a podobnych lahodok. A caj, ktory znizuje ucinok je tusim z lubovnika bodkovaneho.

danu
9. feb 2011

@hm21 poprosim ta nabuduce, ked budes zakladat otazku daj jej zmysluplnejsi nazov nez len Je tu niekto taky?? , ktory nic nevystihuje, a nezakladaj zaroven aj otazky aj diskusie, kedze diskusia na tvoju otazku uz existuje

lussy666
9. feb 2011

hej, hej....brala som yaz a mame adelu:D :D :D

krasnulka
9. feb 2011

@hm21 lekar mi povedal, že nebudem moct mat nikdy deti....anti som brala kvoli nepravidelnej menštruacii....o rok som otehotnela...o dalšie 3 roky zasa🙂

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre