Otehotneli ste cez neplodné dni

michaelasadlak
8. máj 2020

Ahojte baby , otehotnela ste niaka počas neplodných dni ?🙂popripade par dni po Mrche? Ďakujem

amelia000
8. máj 2020

@michaelasadlak do 3 dni po MS. Preco?

pink_lady
8. máj 2020

@michaelasadlak pocas neplodnych dni NEMOZE zena otehotniet. Moze vsak mat posunutu ovulacui - napr aj cez menstruaciu alebo tesne pred/po menstruacii a vtedy MOZE otehotniet, ale vtedy MA plodne dni. No, vraj sa stal aj taky pripad, ze na vajicko si spermia pockala 10 dni. Takze, zena moze otehotniet aj zo sexu mimo plodnych dni, ale k otehotneniu moze prist iba cez plodne dni

michaelasadlak
autor
8. máj 2020

@pink_lady ďakujem 🙂

eliska13
8. máj 2020

@michaelasadlak áno môžeš mať aj viac x ovulaciu, alebo posunutú čokoľvek...ja som otehotnela pár dní pred menzesom a ovu som .alá potvrdenú od lekára v polke cyklu

kiki68
8. máj 2020

Ja , dva dni po ms. V podstate den, lebo ten predtym som este spinila.

kiki68
8. máj 2020

@pink_lady ono ovulacia sa da predcasne vyvolat, ak k nej nedoslo tak si ju telo dokaze samo vyvolat. To je zrovna moj pripad, s lekarom sme sledovali ovulaciu a pred ms som bola 5 dni po ovulacii na sono, ci sa z nej netvoria cysty. Presne to sedelo na prasknuty folikul, co sa uz rozpadaval. Predtym sme dokonca chytili priamo pripraveny zrely folikul, len vtedy sme riesili ine ako tehu. Takze odsledovane to bolo. No a bum... ihned po ms som otehotnela. Ovulacia je o uvolneni vajicka, ak druhe caka v zalohe tak sa to moze stat.

pink_lady
8. máj 2020

@kiki68 ved ano, ale potom si mala plodne dni aj ked sa ti vajicko uvolnilo tesne po ms /necakane/. tiez som uz tak mala ovulaciu, aj pocas menstruacie ...

sara07
8. máj 2020

prvé udajne v najviac neplodny den 😍

kiki68
8. máj 2020

@pink_lady ano , ale proste s tym , co sme za rok pozorovali to vobec nesedelo. Lebo ovulku som mavala presne ako hodinky na 13den cyklu. Tak zadarilo sa 😂

akinom0077
10. máj 2020

@pink_lady presne tak

sanciova
14. máj 2020

Ahojte dievčatá viete mi poradiť ak som mala s priateľom nechraneny pohlavný styk deň pred ovuláciou je tam nejaká šanca otehotnenia? Ďakujem

sanciova
14. máj 2020

@sara07 je možné že by som otehotnela deň pred plodným dňom? Ďakujem

silviaeli
3. máj 2021

@kiki68 a máte dievcatko??

kiki68
3. máj 2021

@silviaeli chlapca

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre