Ahojte žienky. Zaujimalo by ma či ste niektora otehotneli aj ked si muž daval pozor. Meska mi menstruacia a neviem ci su to len hormony alebo mozne tehotenstvo :-P
@scarletka34 nie a to sme spolu už 19rokov,z toho 14 ako manželia.Všetky detičky (máme 3) boli plánované.Ale stať sa to môže komukoľvek
Ano otehotnela som neplanovane a davali sme si pozor ☺ a este mi moj vravel ze neni mozne ja viem ze nic sa nestalo ☺ no a lekar potom povedal ze ste jedna zo stastnych oplodnena kvapockou rozkose 😃 takze ano je to mozne...test si si robila?
@antonia08karabin zatial nie počkám este par dni a potom ak nedostanem si spravím...
Takych deti po svete behaaa...
Ano, nam sa tiez tak nejako zahadne podarilo. 14 rokov sme fungovali v pohode, tri deti planovane (ani jedno nebolo hned) a potom ze bum, dve ciarky ani neviem ako 🙄
A myslim ze nikto nakoniec nelutuje 😉
Prerusovana ale nijak (ziadnym prostriedkom) nechranena suloz vzdy moze viest k otehotneniu. Ziadne “davali sme si pozor” neexistuje ;) jediny 100% sposob ako si dat pozor je nesexovat 🙂 deti su dar, aj ked pridu ako “prekvapko” 🙂 takze aj keby tehotna si, tes sa a uzivaj si to najviac 🙂
Tu na koňovi je vzorka žien, ktorým zlyhala antikoncepcia.... Ja toto nechápem, veď ak nechcem dieťa potom sa nespoliehajte na chlapa...
Inak mne raz moj gyn povedal, ze ked je zdravy par a chrania sa len prerusovane, ze je statisticky pravdepodobne, ze do styroch rokov otehotneju
že či...zopár detí behá po dome...vlastne všetky...😉
@scarletka34 prveho syna mam pocas brania antikoncepcie, nehormonalnej, takej co sa berie vkuse bez prestavky, dceru sme uz planovali
sestra ma 3 deti a kazde jedno pocate pri pouzivani kondomu a prerusovanej suloze...
tak ja budem asi vynimka potvrdzujuca pravidlo, ale nebrala som nikdy antikoncepciu a otehotnela som planovane... takze nie, neotehotnela som, ked sme si davali pozor 😁
@majulino aj ta co sa berie v kuse je hormonalna,kazda tabletkova obsahuje hormony
@majulino ja si to neodpustim - a sestra s muzom si kam natiahli ten kondom? Tam kde bolo treba? To akoze vazne otehotnela 3x(!!!) pocas pouzivanie kondomu?
Áno a veľký pozor a o mesiac mám termín pôrodu 😀 keby mi nerastov bruško do teraz tomu neuverim
Nemôžem uveriť, že ešte niekto verí na spoľahlivosť metódy "dávali sme si pozor". 🙄
Ja som otehotnela tretie aj s telieskom, sestra tak ze si dávali pozor a stane sa. My mame všetky plánované akurát telieskove tehu prišlo skôr 😁 10 rokov sme fungovali na prerušovanej a otehotnela som len po 10rokoch ako sme aj chceli ale už som zástanca, že aj tak sa stane keď ma.
@h2 staci len dobre poznat svoj cyklus, moznost otehotniet je len par dni, dokonca hodin pocas cyklu.. ako som napisala, ja takto fungujem uz dlho a ziadnu antikoncepciu som nebrala a ani brat nebudem 😊 jedno planovane dieta, druhe neskor. az taka veda to nie je
@scarletka34 ano,otehotnela. Lebo predsa len trosku uslo a v pravu chvilu.
@zuzuliennka1 ale na to musis mat pravidelny cyklus. Po odstaveni som ho mala super pravidelny kazdych 28dni. Vedela som,kedy najlepsie na to ist.. ale predtym a po odstaveni malej opat hore-dole chodi ako sa jej chce,rozpatoe 22-27dni..tak si vtedy vypocitaj,kedy si mas davat pozor. Aj kamoska si pocitala.plodne a neplodne dni a tak prisli k prvemu dietatu. A to vystudovala biologiu..
@scarletka34 no,vyzera to tak,ze aj u nas metoda "davam si pozor"vyvolala prave druhe tehu😀kym to bolo na mne a mojich poctoch plodnych dni,tak sa nic nestalo
@zuzuliennka1 jasne 😂 lebo rok som mala ako hodinky ovu 18dc a zrazu bac 13dc... Ako to odhadnes dopredu kedy bude? U mňa vždy inak co sa týka otehotnenia, s 2 synom som napr otehotnela 26dc...
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
Jasne,ja som tak otehotnela