Ahojte prosim vás ošetrí má gynekológ ak som tehotná a som dlžná v zdravotke a môžu má len vyšetriť keď je niečo nutne alebo ako by som to povedala. Alebo pripadne ak je poplatok za to tak aký ? Či len za sono fotku alebo aj za sono ako take .
Máš narok len na nevyhnutnú starostlivosť. Ostatne si všetko budeš platiť sama, alebo nebudeš ošetrena.Poplatky nájdeš na ambulancii, teda co kolko stojí, to si obvykle určuje súkromnik. Odporúčam ti čím skôr si vyrovnať dlh a začať platiť, lebo to nie je sranda.
Ved lekar nevie, ze mas nedoplatok na poisteni. A koniec koncov to poistenie za dany mediac uhradis dodatocne. Pripadne uhrad poistenie za tento mesiac a ostatne na splatky, ak sa da.
@72626627271 treba ísť do zdravotky a dohodnúť si splátkový kalendár.....v opačnom prípade máš nárok len na akútne ošetrenie(životohrozujúce)....
@luciannka83 ak má nedoplatok môže to lekárovi ukázať v systéme.....
@luciannka83 lekarovi ro vyskoci v systeme ze je neplatic
@72626627271 ja som bola dlzna par stoviek, lebo som zila v zahranici a neplatili za mna odvody ani tam a potom som mala splatkovy kalendar a uz som aj vyplatila celu sumu naraz. U lekara som musela platit vsetko v plnej sume a spominal mi gynekolog, ze porod ma vyjde dost draho ked nebudem mat poistovnu uhradenu.
Neviem kolko dlzis ale cim skor si to vybav v poistovni. Pretoze jednou z podmienok aby si dostala porodne 800e je to ze absolvujes poradne a mas ok poistovnu. Bola by skoda o tie peniaze prist..
@mogaa
@loginexistuje dakujem za ozrejmenie. Nevedela som
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
A máš dohodnutý splátkový kalendár a platíš ho? Inak len za plnú úhradu, to ťa vyšetrí ktokoľvek. Inak máš nárok len na nevyhnutnú zdravotnú starostlivosť ak máš zdraviu ohrozujúci stav, čo bežná kontrola či bežné sono nie je.