Orgazmus v tehotenstve

nitta666
3. jún 2012

ahojte tehulky.... mam taku otazku...co robi orgazmus v tehu s babatkom? nemoze to vyvolat potrat alebo nie je to nebezpecne pre babatko???mam obavy

sampo
3. jún 2012

@nitta666 to by som inak aj ja chcela vediet 😀

zuzka1008
3. jún 2012

ja so mala najlepsie orgazmy prave v tehu, bolo ine, nové a super... 😀
inak pýtala som sa vtedy svojej lekarky, a ta mi povedala, že to nema žiadny vplyv na bábo

nitta666
autor
3. jún 2012

a moze po orgazme boliet brusko? alebo sa spustit nedajboze aj potrat?

tea333
3. jún 2012

@nitta666 uplne na zaciatku tehu moze teoreticky aj sex dopomoct potratu, ale v neskorsich tyzdnoch, a najma po prvom trimestri ked je babo pevne uhniezdene sa nemusis bat. brusko sa sice stahuje, ale babo je to urcite prijemne.
ak by si mala prilis intenzivny sex, je mozne ze by ta po sexe trochu bolelo brusko, kvoli namahaniu natiahnutych brusnych svalov.celkovo plati, ze ak sa citis dobre, sex ti je prijemny a nic ta neboli, mozes spokojne pokracovat 🙂

baramborka
3. jún 2012

tak pozri 🙂 hovorí sa , že to čo je príjemné pre teba , to je príjemné aj pre miminko 🙂 my sme na začiatku tehu mali zakázané ťutumutu , ale ako vidím ty už si krásny 18tt, ak nemáš problémy, nemaš komplikácie niesi na rizikovom tehu, tak sa vobec nestrachuj , po orgazme je to aspon u mna normalne že ma trošku bolí bruško zo sťahov, ale je to velmi jemné a po pár sekundách max 2 minutach to prejde 🙂 hlavne sa uvolni , nemysli nato že to škodí malému a uživaj si pritomnost svojho partnera 🙂

bobocka
3. jún 2012

@nitta666 my sme drzali cez tehu celibat,no musim povedat,ze telo si aj tak svoje vypytalo,ja som sa velakrat zobudila zo sna s orgazmom 😀 😀 😀 a to si ziaden sexi sen nepamatam.proste sila co telo so zenou v tehu robi 😀 😀 😀 a maleho mam krasneho zdraveho,v termine porodeneho 😉 pokial nebudes mat takosti,tvrdnutie bruska a spol,tak mozte s drahym spasovat.jasne,ze jemnejsie 😉

pacica
3. jún 2012

urcite to nijako neohrozi tehotenstvo.v prvych tyzdnoch by som neodporucalo sexovat,ale urcite keby si mala orgazmus inym sposobom ako sex s muzom,ale sama zo sebou,tak urco nic nepokazis.dokonca odbornici mi to odporucili 😀

kikushka2386
4. jún 2012

v poslednom trimestri ''po'''mi velmi tvrdlo brucho a pokazde mala ozila ako nikdy.tak sme stym sekli lebo som sa velmi bala a citila som sa zle

nitta666
autor
4. jún 2012

praveze sa mi stalo ze som sa zo sna zobudila s orgazmom a brusko tvrde a bolelo to preto som sa aj zlakla. a uplne ze sa bojim.

kikushka2386
4. jún 2012

mne sa to tiez stalo ze som zobudila hotova 😀 viac krat.asi to bolo tym nedostatkom.

mataharyy
4. jún 2012

@nitta666 Pokud ti potom není špatně atp. tak nevidím důvod proč by to mělo ubližovat... My jsme sexovali obstojně celé těhotenství, pak jsem odjela do Čech, manžel po měsíci přijel a já se rozhodla že porodím dokud tam je, jeden sex stačil 😀 A u druhého jsme taky sexovali o sto šest a porod mi museli vyvolávat... Takže fakt nevidím problém... Těhotenství není choroba, tedy můžeš dělat vše co chceš, stačí zdravý úsudek 😉

kikushka2386
4. jún 2012

sex sme mali tiez do konca tehotenstva.orgazmus sme radsej vynechali.

danusskaaa
4. jún 2012

ja som 2mesiace brala utrogestan, takze sexovat sme nemohli, ale potom to uz bolo kazdy den a bolo super. aspon trosku kondicku udrziavas, avsak bolo dam doporucene, aby sa chlap do mna neurobil, lebo prave spermie maju schopnost roztahovat porodne cesty a vo vyssom mesiaci tehotentsva mozu vyolat porod. ale orgazmom nic nepokazis, lebo ked si stastna ty, tak aj mimi 😀

nitta666
autor
4. jún 2012

dakujem vam vsetkym za rady... rozne nazory a skusenosti.. je tomoje prve tehu a tolko obav a strachu.... ste zlate babenky.

sweetlemon
5. jún 2012

ahojte, ja sa tiez bojim sexikovat, ale to len preto, ze tiez som sa 2x zobudila s orgazmom (co je sranda, lebo nikdy predtym sa mi to nestalo 😀 ) a par sekund na to mi take bolesti zacali, ze mi od bolesti az nevolno prislo. takze teraz len trpnem, aby som uz nemala take zive sny. a sexiku sa teda bojim jak cert kriza 😖

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre