Ahojte myslíte že môže nejako uškodiť orgazmus v 8 mesiaci tehotenstva?
Orgazmus v tehotenstve je skor neprijemny pre tvrdnutie brucha 😁 osobne som si to odpustila
neuskodi ak nejsi na rizikovom tehotenstve..ja normalne fungujem od zaciatku do konca..tiez teraz zacinam 8mi mesiac
Mne to nič nerobilo ani v 9 mesiaci.
@henka123123 ďakujem nie nie som na rizikovom všetko je v poriadku 😊
Ja som v 9 mesiaci a pri orgazme ( klitorialnom ) mi vobec nic nebolo, ziadne tvrdnutie ani bolesti, nic. Akoby som ani tehotna nebola
My sme tiež normálne sexuálne žili do začiatku 8.mesiaca.Potom som už nemala chuť lebo mi nebola príjemná žiadna poloha a ani dotyky.Takže sme mali pôst až po ukončenie sestonedelia
My sme mali sex od pocatia do porodu, aj s orgazmom a ziadny problem. A ziadne tvrdnutie brucha som nikdy nezazila. Ani s orgazmom ani nikdy. Ak ti je to prijemne, rob to. Ak nie, nie.
Uskodit nie ale ja som sa necitika v brusku prijemne pocas orgazmu.Citila som zvlastne stahy.
Ale kdeze, uplne ok
@amelie2017 dobrý večer, vážne ste mali orgazmus aj na začiatku tehu? ja som dnes nechcela a dajak som mala len ten klitorisovy ale dajak ma začalo bolieť brucho, tak sa bojím.... Som ešte lem 9 týždeň... Nemali sme sex len tak maznacky haha... To je jedno ale ide o to, nemohla som nijak uškodiť tým 10 sekundovym orgazmom bábätku... Ci?
@aneta129 jasne, mna ani nenapadlo sa nad tym zamyslat.
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
Pri orgazme tvrdne brucho a nie je to veľmi príjemné. Ale či je to len pocit alebo to reálne môže uškodiť to neviem