Oplatí sa kúpa tehotenského vankúša?

simik7192
22. júl 2021

Ahojte, mám otázku, oplatí sa investovať do vankúša?teraz ležím iba tak že si skrutim paplón aby som mala nejaké pohodlie.... Pozerám kadejaké stránky ale 50e za vankúš sa mi nechce dať 🙁odkiaľ ste ho kupovali vy?

simona1998
22. júl 2021

@simik7192 ja si už nepamätám kde ale oplatí😍ver mi že to je dobrá investícia , používala to aj moja sestra ktorá tehotná nebola pretože sa jej páčil 😀

autumm
22. júl 2021

Ano oplatí sa určite. Potom môžeš na ňom aj dojcit

janetinka27
22. júl 2021

aj segra si ho velmi chvalila a kupila som ho aj svagrinej. su rozne velkosti a rozne naplne aj tvary vankusa.

biem22
22. júl 2021

@simik7192 https://m.alza.sk/maxi/cosing-dojciaci-vankus-1... ja mám tento, milujem ho 💙💙💙 nechcelo sa mi tiež vyhadzovať peniaze, ale najlepšia investícia za poslednu domu, aj manžel mi ho berie, že sa dobre na ňom zaspáva 😅

surama
22. júl 2021

@simik7192 Ahoj, ja som kupovala priamo na predajni v Babetkove a vysiel ma, ked dobre pamatam na cca 40eur, ale teda nelutujem vobec tie peniaze. Najlepsia investicia 🙂 Mam take to vacsie U-cko, velkostou taky, ako @biem22.

kristin3558
22. júl 2021

@milka1988 tak tento od jukki odporucam je lacny a perfektny mam ho doma

kittyna5
22. júl 2021

Za mňa nevyužité. Úplne mi stačila tá perina, alebo vankúše pod brucho. Kúpila som si jedem z tých drahších a spala som s ním asi tak 10x a ani po pôrode som ho nevyužila

srferreira
22. júl 2021

Ano oplati sa. Teraz ho vyuzivam na kojenie.

patusss
22. júl 2021

Za mňa ÁNO. Kúpila som si dva roky pred otehotnením a keďže mi ho manžel zvykol brať, kúpila som aj jemu 😁 bez neho už ani nevieme zaspať.

90909
22. júl 2021

@simik7192 ja mam tento. Da ss dokúpiť aj náhradná návliečka. U nas mal veľké využitie od muža, dieťa, mačky. Na Vianoce som kupovala muzovi jeho vlastný, aby mi nekradol moj. https://emi.sk/1389-tehotensky-vankus-marsolux-...

hellenia
22. júl 2021

@biem22 aaa my s mužom to isté :D :D musím sa večer s ním oň podeliť a ráno keď odchádzam do práce by ste ho mali vidieť ako je prešťastný že tehu vankúšik je celý jeho :D ... obom nám pomáha pri bolestiach v krížoch. .krásne to uvoľní aj kĺby ktoré sa v tehu rozťahujú.

sally001
22. júl 2021

Teraz je v kauflandovom letaku aj z navleckami

petko81
22. júl 2021

@simik7192 aj v pepcu som videla

vasjar
22. júl 2021

@simik7192 ahoj, ja som si kúpila taky ten vankus z lidlu (cca 15e), podľa mňa sa oplatí ja ho využívam aj pri kojeni 😉

adriana522
22. júl 2021

Vela som ho vyuzila, aj pri dojceni. Ved kup z bazaru, aj ja som tak kupila. Vela bab predava aj nepouzivany alebo len malo, a obliecka sa vyperie.

sense
22. júl 2021

Za mňa jednoznačne oplatí, používala som nielen v tehu ale používam doteraz aj keď nie už na spanie kvôli tehu...

titla
22. júl 2021

Ja som si kupila taky vankus na kojenie. V tehotenstve som si s nim podkladala brucho v spanku, potom som ho vyuzivala pri kojeni a vyuzivam ho doteraz ako zabranu aby syn v spanki nespadol z postielky - ma 2.

lienka.7
23. júl 2021

@simik7192 urcite ano. Zalezi aky chces (tvarovo - rovny, do L, do U a aj velkostne). Ja som si kupila z emi a super.
Vyuzijem aj ako zabranu pre malu 😁
A inak aj moj mm ho rad pouziva ako opierku za chrbat. Cize vyuzitie urcite najde aj potom 👌

mmbudiakova
26. júl 2021

Najlepší darček aký som kedy dostala od svôjho manžela s vankúšom sa mi super spí aj v 9 mesiaci. Ja mám od http://www.mavieforbabies.cz .

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre