Opakujúce sa ,,zaujímavé" sny

jaanuska01
5. aug 2013

Zdravím babuľky, chcela by som sa vás spýtať. Čakáme s manželom dievčatko, no už sa mi viackrát snívalo, že sa nám nakoniec narodil chlapček 😀 .
Čo si o tom myslíte? Skúšala som hľadať aj v snároch, ale nikde nič. Každopádne, keby sa to vyplnilo, bolo by to pre nás prekvapenie 🙂 .
Zatiaľ sa aspoň manžel zabáva na mojich snoch . Máte s tým niektorá skúsenosti? Prípadne, či sa niekomu snívajú podobné sny, aká je pravdepodobnosť, že sa sen vyplní, prípadne či sa to niektorej z vás stalo.. Budem vďačná za každý názor, minimálne to bude zaujímavé čítanie, resp. diskutovanie. 😉

siska53
5. aug 2013

Nuz, mne sa sice pocas tehu nesnivalo o pohlavi, ale tiez sme mali mat dievcatko (nie na 100%), len ja som stale mala tusaka, ze to bude chlapec a mesiac pred dnom D sa ukazali gulky. 🙂) a pocula som uz o pripade, ked malo byt dievcatko a az po narodeni sa ukazalo, ze chlapcek.
Ale spominam si na moj sen este z pubertalnych cias, ked sa mi snivalo, ze som u babky porodila chlapceka ( povzbudzovala ma vnucka jej susedy, ktora tak rodila uz druhe dieta - prve mala chlapca a vraj kusok predo mnou porodila dievcatko a ja mam prveho chlapca a druhe dievca).
Mozno to bude u teba len podvedomie, ze mas mozno nakupene uz ruzove a co ked to bude predsa chlapec..
Ozaj a co si myslis ty? Ako to citis? Moje pocity boli pri oboch spravne..prosto mi to vyslo.

argyro
5. aug 2013

@jaanuska01 ten sen nemusí byť o tomto dieťatku, ale o ďalšom 🙂 toto môže byť dievčatko a ďalší bude chlapček - možno 😉

januliku
6. aug 2013

@jaanuska01 Tiez som mala rovnake sny v tehu. Opakovali sa niekolkokrat. Trosku som sa na ne aj upla a verila im tak na 50%, ze to bude chlapcek. Ale nakoniec mame krasnu princeznu. 🙂

buffinko
6. aug 2013

@jaanuska01, mne sa snívalo v prvom tehu, že sa mi narodil chlapček a povedal mi, že sa volá matej 😀 ale narodilo sa dievčatko...druhé dieťa je chlapec (nevolá sa matej 🙂 ), žeby naozaj niečo bola na teórii @argyro? 🙂
manželovi sa 2x v živote snívalo, že rodil, krátko na to som zistila, že som tehotná a dieťa som donosila. zaujímavé, že pri 2ch ďalších tehotenstvách medzitým, ktoré neskončili dobre sa mu o pôrode nesnívalo...

jaanuska01
autor
6. aug 2013

@siska53 No my máme potvrdené od 2 či 3 lekárov , čo sme behali po vyšetreniach a podobne, že to bude dievčatko, no ako vravím, nikto nieje neomylní, či už ľudia alebo technika..Zo začiatku tehu, keď sme ešte nemali určené pohlavie, som si najskôr myslela, že to bude chlapec, potom nám potvrdili, že to bude dievčatko, ale tie sny mi akosi vŕtajú v hlave 😀 idem za pár dní na poradňu, tak uvidím, čo sa ukáže tam 🙂 my budeme šťastní, či už to bude dievčatko alebo chlaček, len nech je to zdravučké 🙂

jaanuska01
autor
6. aug 2013

@buffinko
@argyro
.. baby, aj táto teória je celkom pravdepodobná, že to bude ďalšie dieťatko, to mi včera aj manžel povedal, že veď keď sa mi o tom už toľko sníva, môžeme popracovať neskôr aj na tom 😀 optimista 🙂 to je ešte ďaleko ..Každopádne, ďakujem za názory.. potešili ma, že v tom niesom sama

lani9009
29. aug 2013

@jaanuska01
My sice este nevieme, ci cakame, ale tiez sa mi parktar snivalo o babatku a vzdy to bol chlapcek 🙂 manzel ma uz z prveho manzelstva dve dcery a velmi by chcel chlapca, tak mozno je to tym...tak uvidime, ked nam povedia lekari, co nas pravdepodobne caka 🙂

pepppe
1. júl 2014

@lani9009 presne ako u nas.pozrela som si v profild a vidim ze nakoniec mate chlapceka.mne sa snivalo ze som porodila dievcatko a druhy sen ze som kojila tiez dievcatko.tak uvidime mozno je to take moje podvedomie ze tuzim po babe.mame doma uz chlapcela.

lensam
7. sep 2014

Mne sa dnes v noci sníval sen a ráno pri pohľade na chladničku sa mi vybavil. inak si nezvyknem pamätať sny. Sen bol o tom, že som si vyberala z mrazáku (ktorý je pod chladničkou) ľad a keď som mrazák zatvárala, a zdvíhala sa, zrazu som si všimla, že nad chladiacou časťou je ešte jeden mrazák (ten tam samozrejme naozaj nie je). Otvorila som ho a tam boli krabice s umelým mliekom. Kontrolovala som expirky a končili v roku 2009. Ako si to vysvetliť. Práve sa snažíme otehotnieť a ja som dnes 7. deň po ovulácii.

verka277
8. nov 2015

@jaanuska01 a čo sa vám narodilo??Ja mavam teraz dost caste sny,ze sa mi narodil chlapcek a pritom cakame dievcatko 🙂

nikaa86
9. apr 2017

ahojte co to znamena ze sa mi stale sniva o dcere 😊 som tehotna v 5mesiaci som realne myslite ze sa mi narodi dievcatko😊

alimalili1
13. apr 2017

Zapojte nie som tehotná teda aspoň myslím no mala som sen o pôrode a neviem co to znamena snívalo sa mi ze sa mi narodilo dievčatko dna 4.2.2018. Neviem co to znamená viete mi odpovedat?

xxxxxxx113
20. apr 2017

Baby aj mne sa snivalo uz 3krat o chlapcovi a dala.som.mu aj meno romanko aj som ho poradila vo sne.uz som v 4mesiaci a cakame na to co nam povedia .muz ma z prveho scerku 11r,ja mam z prveho 6r a teraz cakame spolocne babo.tak nejak ma taha ku dievcatku

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre