Baby kedy ste skúšali po prvý raz počúvať srdiečko vášho drobčeka? Kedy ste zachytili prvé ozvy ?
@tinushka13 ja som počula okolo 14tt s angel sound 🙂
Ja som mala doppler a srdiečko sme počuli od nejakého 15tt...hoci v návode bolo napísané, že najlepšie počuť srdiečko v 21tt 🙂
Ja mam odposluch Summer Heart to Heart.. ale až teraz som si všimla, že je tam písané od 21tt .. hmm.. tak to si sakra počkám ete teda riadne dlho ☹ ☹ ale vyskúšam okolo 14tt možno predsa len.... Inak neublíži to bábatku? Nemá to žiaden vplyv? 😉
my sme uz od 12 tt pocuvali angel soundom.... ale teda trebalo dlho hladat, kym sme ho poculi... i ked u nas bola ta sanca ze srdiecko najdeme trosicku vyssia, kedze vo mne biju 2 srdiecka, okrem mojho 🙂
a kde sa ta kupit ?? angel soundom
@hankakhomsi ahoj.ja som pouzivala doppler.od 12tt sa nim da pocut srdiecko.ja som ho mala od 14tt a som velmi rada,ze som si ho kupila.bola som ovela pokojnejsia ked som mohla popocuvat srdiecko.objednala som ho z netu
ahojte tiez som to vcera prvy krat skusala ... ale nemozem najst srdiecko asi s tym zle manipulujem .... len sumenie a prdkanie a stikutku som pocula .---- dakujem za rady
Ja som si kúpila monitor až teraz, pretože som bola nervózna či je všetko v poriadku a to som už 35 týždni. A neviem si to vynachváliť. Pretože ak sa mi niečo nezdá dám si ho na bruško a počúvam srdiečko a viem že je všetko OK. Ange sound dostaneš v BA v obchode Brendon, majú aj iné značky.
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
ahoj..čítala som,že stetoskopom sa dá srdiečko drobčeka zachytit okolo toho 20tt.škoda,to si budeme musieť ešte pár týždňou počkať 😢