Ahojte,prosim vas o radu.Mam prirodzene tmavohnede vlasy..ktore som su vsak od strednej skoly farbila na rovnaky odtien mojej prurodzenej farby cize tmavohnedu..ktora ale vzdy chytila na skoro ciernu..farbila som sa preto lebo genetika nepustila a uz na strednej som mala sedive vlasy..nikdy som vsak vyrazne ten odtien farby od prirodzenej nemenila.Momentalne som tehotna v 33tt..vlasy som si farbila naposledy vo februari este pred tehotenstvom a aj to uz len samponom.chcela by som svoju original prirodzenu farbu..bez toho odtiena ciernej ktory mi vzdy chytil aj jed som použil a hnedu farbu.chcem sa spytat na odfarbovac B4 hair color remover..ci sa moze pouzit aj v tehotenstve..lebo som citala ze je bez peroxidu atd..a ci to vôbec pomoze.Dakujem
Mne Dr. neodporucali ani v tehu a dokonca ani po kvoli dojceniu. A ked uz tak sa poradit s niekym kto tomu rozumie, aby bola farba co najmenej skodliva, bez amoniaku atd. Dokonca uvadzaju clanky v mamickovskych casopisoch, ze aj a kozmetikou si treba davat pozor, vsetko cez pokozku prechadza. Nebezpecne su laky na vlasy, spreje, dezodoranty aj ina kozmetika zlozenim, obsahuju hlinik aluminium, parabeny atd... Nieco na tom bude.
@hivanik
@andrea1kl Ako to už býva, ani v tomto nie sú samotní lekári celkom jednotní.
Kamoškyn gynekológ - pôrodník ju skoro vysmial, keď sa ho opýtala na farbenie vlasov v tehotenstve. Naopak iný, a to veľmi vážený lekár povedal, že menej škodlivé sú cigarety (2 - 3/deň) ako farbenie vlasov. A tak aj svojim klientkám/pacientkam radil. Hmmm, tak si vyberme...
A keď mám povedať za seba, ja som sa v tehotenstve vyhýbala zbytočnej chémii a škodlivým látkam celkovo do takej miery, do akej sa bežne každý môže.
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
@deginko Môžeš robiť aj jesť všetko čo pred tehotenstvom, farbiť si vlasy, nechty, make-up, všetko čo ťa len napadne. 😉