Odchádza mi hlienová zátka. Budem rodiť?

jessy8911
24. jún 2017

Ahojte od vcera mam take bolesti maternice ako cez menstruaciu prichadzaju v roznych intervaloch a trvaju aj 20 sekund a vcera aj dnes mi odchadza hlienova zatka.Prosim vas to uz su kontrakcie alebo o co ide,nie je to velmi prijemne,neviem ci ist do nemocnice alebo c orobit okrem toho ma nic neboli ani brucho ani krize.

marrie5385
24. jún 2017

A preco hladas odpoved na internete? Sup sup k lekarovi...ked pre nic ine tak pre istotu. Co my tu mozeme diagnostikovat? Ale osobne si myslim ze si radsej zober aj tasku s vecami do porodnice. Ale mozno sa mylim.

deti95060810
24. jún 2017

mňa ani pri jednom pôrode neboleli kríže, takže ťa nemusia bolieť. stopni si c akých intervaloch máš bolesti.Ak v intervaloch 7-8 minút, tak môžeš ísť do nemocnice....kým sa narodí bábo ešte to troška potrvá....

katieg85
24. jún 2017

@jessy8911 ano su to kontrakcie.len si nenapisala ako casto ich mas,po kolkych minutach dostanes dalsiu.

jessy8911
autor
24. jún 2017

Ale nemozu to byt ti poslickovia,zatial je to nepravidelne.

katieg85
24. jún 2017

@jessy8911 ja som pri druhom cakala cely den kedy mi nabehnu pravidelne kontrakcie.lebo od rana do vecera som tak mala nepravidelne ktore boli 10min.5 min. 8min,3min.15min.tak som si vravela ze nejdem bo mam nepravidelne.ale nakonec som vecer isla skusit,ta mi povedali ze naco som cakala.prisla som tam a za pol hodiny uz bol na svete.dali mi vyvolavacku a hned som sla rodit.

jessy8911
autor
24. jún 2017

A co budem mat pri porode na sebe ,a kde budu moje veci zatial.Viem ze mam hlupe otazky,ale rada som pripravena na vsetko.

evittam
24. jún 2017

@jessy8911 U nas nemocnicnu koselu a veci mas pri sebe.

zabina27
24. jún 2017

@jessy8911 u nas som mala svou nocnu koselu a veci pri sebe, ale toto sa spytaj radsej v skupine porodnice, kam chces ist rodit, to budes mat presnejsiu odpoved 😉

katieg85
24. jún 2017

@jessy8911 ja som pri dvoch mala ich nocnu koselu a pri jednom svoju.a veci pri sebe

jessy8911
autor
24. jún 2017

Dakujem 🙂

sardinka336
24. jún 2017

@jessy8911 pri porode mozeš mat na sebe čo chceš....kludne aj makeup...
zvyčajne ti ponuknu erárnu nočnu košelu a ak nemaju k dispozicii tak si das svoju, ja som mala svoje osobne veci - tašku s ,,rárohami,, na odkladacom mieste v chodbe porodnice. Po porode ked ma viezli na izbu tak manzel zobral ,,rance,, a dal mi to ku posteli. Ale to všetko zavisi od porodnice ako to tam má zaužívané, pokyny ti dá personál.

jessy8911
autor
25. jún 2017

Tak nakoniec som bola v nemocnici,ale povedali mi ze mam strasne slabe kontrakcie a otvorena som len na spicku prsta,dali mi cipky a sla som domov,a v stredu mi budu vyvolavat porod ak do vtedy nic.

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre