Prosim pekne, viete mi popradit, od ktoreho tyzdna tehotenstva by som si mala davat pozor na tesne nohavice?
Zatial som len v 7 tt a uz su mi vsetky nohavice v pase male, tak neviem, ci uz teraz si mam davat na to pozor
alebo to az neskor?
asi odvtedy ked sa do nich už nezmestíš, každá žena začne nosiť tehu nohavice v inom tt lebo je to indivindi
pokial ich zapnes a nebudu ti vadit, ked ta začnu tlačit tak uz ich nenos. kazdemu rastie brusko inak. ja som na zaciatku schudla 5 kg takze som tehu veci zacala nosit neskôr.
veru je to individuálne ale máš výhodu že je leto ( síce aj ked to tak nevypadá) a možeš nosiť sukne, šaty 🙂 ja som tesne gate nezapla cca od 10tt ale bruško som nemala, jednoducho som ich nezniesla a tak som nosila gate na gumičku, sukne lebo to bolo tiež cez leto - postupne som prešla na tehu gate - dala som si upraviť svoje lebo som priberala len do brucha a vyšlo ma to lacnejšie ako kupovať nové 😉
ja som nosila tesne bedrove nohavice este myslim aj zaciatkom 9teho mesiaca...az ked mi brusko spadlo prestala som...pribrala som celkovo len nejakych 7 kil, tak preto....po porode som ich ale musela vymenit, lebo mi na vsetkych padal zips...urcite su ale pohodlnejsie volne na gumicku...
tesne nohavice pokial ti prekazaju na pohodlnosti mozes prestat nosit aj hned v 7 tt . pokial vidis ze ta tlacia...
je lepsie nechat brusku volny priestor a nestahovat od zaciatku. ja som nosila bedrace este v 14 tt, ale nejako testen potom som prestala pomaly, a pred 20 tt som ich uz nezapla. odvtedy len tehu firle, no ale najlepsie sa aj tak citim v teplakoch
a jasne .. je leto.. nemusis sa parit v rifloch... dnes su fajn aj leginy, ci teplakove trojstvrtaky ci pohodlne letne nohavice na gumicku
@brumka111 - brusko nenma co stlacat, preto ked mas pocit, ze ta nohavice tlacia, zacni nosit tehotenske, ja som mala take bedrove po bokoch s gumkou a gombikami, co sa povolovali postupne, vyzerali ako normalne nohavice, boli uzasne pohodlne. Pri malej som potrebovala tehu gate az v 24. tyzdni, dovtedy normalne bedrace, nemala som takmer brusko, pri malom som vytiahla tehu gate v 8. tyzdni, lebo proste ten maly pupcok vybehol skor 😅 Hlavne, nech sa babatko citi dobre. Na tehotenske nohavice nie je nikdy priskoro.
odkedy ta tlacia, to je jedno, v ktorom si tyzdni, len aby si sa citila pohodlne...
Ja som nosila celé tehotenstvo klasické rifle,len pri konci som ich už nejak neobliekla 🙂
Od vtedy keď ti začnú vadiť na brušku,to je snáď jasné 😉
Ja som v17 tt. a niektore rifle obleciem a pri niektorych ma uz tlaci.Od zaciatku tehu som pribrala 4kg.Ale sama sa od zaciatku vyhybam riflom.Neznasam ich.V zime to budu pre mna najvhodnejsia volba zateplene leginy
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
ked sú ti malé tak by som ich nenosila.bruško ti samo povie či mu to vyhovuje,alebo nie.ja ked si dám niečo tesnejšie hned ma začne bolieť brucho.