Numerologický výpočet pohlavia

16. máj 2024

Ahojte,nemáte prosím skúsenosť,že podľa výpočtu sa Vám narodilo bábätko pohlavia aké ste si prijali? 😄

dadka1997
16. máj 2024

Nič také neexistuje, fakt tomu ktosi verí? Pohlavia dieťaťa určuje muž, je ho výkonnosť spermií, a čo aj kto komu vypočítal je čisto iba náhoda ..
Ja chcem dieťa mať zdravé, a nie si určiť pohlavie, ake chcem ja, nebolo by lepšie takto zmýšľať?

autor
16. máj 2024

@dadka1997 je mi jedno čo sa nám narodí len nech je zdravé ❤️ ale po štyroch chlapcoch (nemenila by som,sú úžasní ),ale je to naše posledné bábätko a chcela by som chcela skúsiť niečo na dievčatko 😊 zaujímali má reálne skúsenosti, kedže každý verí čomu on chce 😊

rodinka20
16. máj 2024

Ahoj,ja neodpoviem na otázku, ale my by sme tiež chceli dievčatko 🥰 v koľkatom si tt ?

autor
16. máj 2024

@rodinka20 my sa ešte len snažíme o bábätko 😊 ty už čakáš? Držím palce nech je to dievčatko ❤️

paty277
16. máj 2024

Ja keď som bola tehotná z nudy skušala všetky kalendáre a take tie metody na zistenie pohlavia a musim povedať ze stale to bol vo všetkom chlapec a ako na potvoru sa babátko nechcelo ukazať ani na ultrazvuku 😅 v 20tt na veľkom sone sa ukazalo dievčatko 😂😂🙈
Dnes ma dievčatko 6 a pol mesiaca 😂

danica2711
16. máj 2024

sorry, ale po 4 chlapcoch by som si veľmi netrúfala dúfať, že môj chlap vie robiť iné než chlapcov, či už s numerológiou alebo bez... ale aj tak držím palce

dadka1997
16. máj 2024

Sice kazdy verí čomu chce, ale veriť po 4 klukoch , že bude dievčatko 🤷‍♀️ ale prajem ti to

beata110
25. máj 2024

Ja som pocula uz aj take ze zena ma predurcene kolko deti bude mat a ake pohlavia🤷‍♀️ mal by to ukazat test s nitkou. Ja som ho pre zaujimavost skusila hadam pred 3mi rokmi a ukazoval mi ze sa mi este narodi dievca a o par tt by sa uz aj mala narodit😍 za skusku nic nedas. A som pocula aj to ze niektore pary spolu vedia splodit len jedno pohlavie.🤷‍♀️

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre