Nosíte podpätky počas tehotenstva?

terus00
26. mar 2014

Nosíte, alebo do kedy ste nosili vyššie podpätky?

bzzzz
26. mar 2014

Som v 24tt. a včera som mala 8cm asi hodinu a bolo mi v nich pohodlne. A pri prvom tehotenstve som nosila tiež dlho vysoké, potom do konca tehotenstva nízke - okolo 3 až 4 cm. Všetci sa tomu čudovali a pýtali sa ma, prečo sa trápim, ja som sa netrápila. Zvyčajne ma najviac boleli nohy keď som si dala rovnú podrážku. Nos topánky, v ktorých sa cítiš pohodlne.

inviav
26. mar 2014

asi do 16tt, potom uz bola zima a na jar som uz rodila 🙂

cinkatko
26. mar 2014

nekdy, ale na otekle nohy nedoporucuji a uz vubec ne kvuli riziku padu...

vejavika
26. mar 2014

No obcas,no a kym som sa vmestila do uzkych rifliciek 🙂 Ale casy su prec a teraz nosim uz len tenisky.V piatok idem na jednu akciu a musim do lodiciek,v tom nevidim problem le mi zacinaju trochen opuchat nohy,tak to hadam dako zvladnem.Ak ti je to pohodlne tak este nos kym sa da 😉len opatrne kvoli bezpecnosti.

cerez
26. mar 2014

V mojom okolí je jedna mamička v očakávaní a podľa bruška to vyzerá, že je tesne pred pôrodom. Nikdy som ju nevidela v topánkach na rovnej podrážke. Nosí vysoké tenučké štokle. Neraz som si pomyslela, ako môže v takých topánkach chodiť. Ale asi jej to nerobí žiaden problém. No najviac ma pobavila, keď jej prvorodené dieťa malo tak okolo 2 rokov a keď sa od nej trhol a rozbehol sa, ona s kabelkou prehodenou cez lakeť a na tých vysokých topánkach kričala na celú ulicu "Alexko, počkaj, maminka nestíha za tebou". 😀

d_anica
26. mar 2014

Ja som nosila do cca 30tt., potom mi začali opúchať nohy a už sa nedalo. Zato odkedy mám syna nenosím skoro vôbec, za ulietaným batoľaťom sa na štekloch fakt behať nedá...

jul11
26. mar 2014

@terus00 podla toho ake?vysoke alebo take 3-4cm?lebo take mensie nam odporucali na tehotenskom cviceni,ze kvoli chrbtici a tak su vhodne nie uplne rovne ani uplne vysoke,ale take 3-4cm podpatky a mne naozaj take najviac vyhovovali.ale je to individualne,co ti robi dobre,to nos

adawada
15. jan 2019
Používateľ adawada je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od adawada.

Ahojte, škoda, že táto diskusia nepokračuje, ja práve riešim, čo si obuť na ples a mám už bruško, som v siedmom mesiaci ale neviem sa vzdať peknej topánočky. Ulietam na tejto farbe/vzore https://www.eobuv.sk/lodicky-szydlowski-1633-482.html strašne sa mi páčia. V čom je podľa vás problém?

- menšia stabililta?
- škodlivé na chrbticu
- vadí to nejako dieťatku?
- problém s chodidlom? nohy mi neopúchajú ..

Diki moc babeny, možno nakoniec skončím bez opätkov 🙂 ak poradíte.

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre