Pekný večer maminky, odvčera mi začalo byt veľmi zle, nevoľnosti, zvracanie, hnačky , pred tým dni som mala čuch citlivý na rôzne pachy, no teraz sa cítim ako pri črevnej viroze.. na pohotovosti mi nič konkrétneho nezistili , pichli len injekciu Degan proti zvracaniu..- no problém je, že pred 3 rokmi.. mi takto podobne akoby črevnou virózou začínalo prvé tehotenstvo , menstruacia mi skončila pred dvomi týždňami a hneď potom sme s priateľom mali nechránený pohlavný styk.. mám citlivé prsníky a sem tam vaginalny výtok ako keby mi uniklo trochu mocu .. test si estw robiť nechcem keďže by pred meškajúcou menštruáciou pravdepobne neukázala správny výsledok.. čo si o tom myslite vy?
@maria123a a mala si uz ovulaciu tento mesiac??
Nechápem tieto témy ktoré sa týkajú ranného štádia tehotenstva. Namiesto toho aby si počkala ako sa to vyvinie alebo zavolala gynekológovi či za ním osobne zašla, tak sa pýtaš úplne cudzích osôb aby ti povedali či si alebo nie si tehotná. keď to ani sama nevieš tak ako to máme /môžeme vedieť my? Niekedy mi rozum stojí nad tým čo tu čítam a už sa ani nečudujem že si z tohto fóra robia všetci srandu. nič v zlom, len štipku zdravého rozumu navyše by to chcelo.
@relaxx11 👍👍👍
Nechapem zeny, ktore na MK vzdy pisu o vsetkych moznych tehotenskych priznakoch a na konci napisu, ze su xy. den cyklu a nechcu si este robit test, lebo by “aj tak este neukazal tehotenstvo”.
Zdoraznujem, ze ak by boli priznaky skutocne tehotenske, nevolnost a zvracanie, tak by boli sposobene hormonom hcg v krvi. A keby to tak bolo, tak by to test ukazal.
Ak test neukaza = ziadne hcg v krvi = pricina zvracania a hnačky nie je tehotenstvo.
A keby som aj zabudla na fakty. Ked ty nevies, ci si tehotna, a “test by neukazal este spravny vysledok”, aka je sanca ze my na MK prideme na to, ci si tehotna alebo nie?🤷🏻♀️
@alexandra2468 ved to. A najlepsie je, ze ani nepoznaju, ako funguje zensky cyklus. Myslia si, ze otehotnia kedykolvek, aj mimo ovulacie 🤣🤣
@veronikaszabova toto by som neriešila pretože ja som prvýkrát otehotnela keď som mala nechránený styk v posledný deň menzesu, čiže to som určite ovuláciu mať nemohla.
@relaxx11 tak si mala ovulaciu posunutu. Ale ovulacia byt musela. Bez nej sa otehotniet neda.
Nie je ovulacia, nie je vajicko, nema sa co oplodnit.
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
@maria123a no tu vestice nechodia budes musiet pockat do tej prvej menstruacie a testuj