Nevoľnosti a bolesti hlavy v 8tt.

sisa183
29. mar 2020

Ahojte,som v 8tt a mam pretvavajuce bolesti hlavy a nevolnosti ,odpor k jedlu. S nevolnostami som pocitala ale hlava ma boli velmi. Chcem vediet ci aj vy ste mavali bolesti hlavy a co ste si davali na tlmenie kedze lieky teraz asi neprichadzaju do uvahy. Dakujem za kazdu radu . 🙂

nina774411
29. mar 2020

@sisa183 ahoj, ja som v 11tt a tiez ma sem tam dost boli hlava. Snazim sa viac pit a oddychovat. Tabletku som zatial v tehu nedala. Co sa tyka nevolnosti a nechuti k jedlu...Paradoxne mi to vzdy preslo, ked som nasilu nieco zjedla 😂

diewcatqoo
29. mar 2020

Ahoj, nemavas nizky tlak? Mna v tehotenstve nevolnosti netrapili takmer vobec, ale mala som neznesitelne bolesti hlavy.
Musela som pit kavu, pretoze by som to bez toho nedala. Okrem bolesti hlavy som mala aj strasne zavrate. Obcas, ked uz bolo velmi, velmi zle, vzala som si aj paralen.

sisa183
autor
29. mar 2020

@diewcatqoo Je to mozne. Obcas to byva taka pulzujuca bolest . Skusim to spomenut mojmu gyn. Dakujem. 🙂

lucijalucy
29. mar 2020

V lekárni mávajú buď tigriu masť, alebo podobnú takú vodičku, obe sa dávajú na spánky keď bolí hlava. Treba vyskúšať. A hlavne veľa tekutín 🤗

juliet86
29. mar 2020

@sisa183 mala som parkrat brutalnu bolest hlavy.... co mi pomohlo: zmeraj si tlak. velka davka magnezka. pohar coly a na hlavu striedava sprcha tepla a studena. a zalahnut. daj vediet ci pomohlo

sisa183
autor
29. mar 2020

@lucijalucy
@juliet86 dakujem 😊

bandova777
29. mar 2020

Ja už som v 36 tt a bolesti hlavy mám celé tehotenstvo väčšinou stačilo vypiť kávu slabšiu alebo za pohár kofoly aby mi stúpol trochu tlak ale nie raz som sa musela uchýliť aj k paralenu ten od bolesti môžeš

juliet86
29. mar 2020

@sisa183 a este som si spomebula raz ma zachranil manzel masazou chodidiel. nasiel miesto na slape ktore brutal bolelo na dotyk a tlak a ked mi ho rozmasuroval prestala boliet aj hlava

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre