V 20 TT mi povedali že chlapec že to neni na 100%,potom v asi 7 mesiaci že neni vidno ,potom teraz v 36 TT nebola ista že chlapec no vajíčka tam videla ale pipík nie že to môže byť aj dievča že sa zistí na por.stole ,mali ste to niektorá že uplné si neboli isty že vidia chlapca a bolo dievčatko?
@jojuss - kamoska si sla do porodnice po chlapceka - -ma aj fotku pipika normalne - a je to baba... proste... istota je az ked to uvidis na vlastne oci. Nebudes prva ani posledna, co bude mat prekvapko...
su deticky co sa proste neukazu a hlavne take co im nerobia sono kazdy mesiac 🙂
@anjelicek26 aj ja somuz pocula o tom ze proste sa vyvijal normalne pipik a zrazu sa stratil 😀
ja som tiež nevedela, čo to bude až do pôrodu. Doktor si nebol istý, tak mi radšej nepovedal nič. Rodila som cisárskym a keď ma otvorili, vytiahli malú, tak doktor zahlásil : "tu je fešák!" A doktorka vedľa neho "ale veď to je fešanda." 😀 Potom som si ju radšej ešte na vlastné oči skontrolovala, aby som mala istotu. 😀
radsej by som nevedela ako ked ti doktor tvrdí od 5mes ze sa narodí 100% dievčatko, na kazdom sone a na kazdej poradni, posledny mesiac 4 x sono kazdy tyžden a zase dievčatko a narodil sa nám chlapec 🙂 lubim ho najviac na svete, a je mi jedno či by to bola dievka alebo chlapec, ale ide o ten presvedcivy prístup gynekologa, ktory si za kazdé sono učtoval 8e a vzdy tvrdil opak
ani ja som nevedela so sna porodu ci budem mat Davida alebo Noemku...ani mi nevadilo,bolo to moje prve dieta...Leusku som vedela na 100 pro od 20 tt ze to bude baba...
Nám tiež lekár tvrdil tri týždne, že dievčatko a máme chlapčeka 😀 a sme šťastní... a boli by sme aj keby bola Julka.. a prišlo nám to len také smiešne, že lekár s toľkou praxou sa pomýlil...ale sklamaní sme rozhodne neboli
ja som si sla po Lucku...nebolo to sice potvrdene na 100% len na 95% 😀 😀 😀 a ked povedeli, ze chlapec, som sa ani na meno nezmohla 😅 😉 ani som ho nemala pripravene...
Baby ked to chcete vediet dajte si spraviť krvavé testy z ktorých si to zistite na dosť vysoké percento že vraj 🙂 ale neviem či je to obmedzené do kedy do ktoré tt
ale ved to nikdy nikto nevie na 100% co to bude... su zeny ktorym doktor tvrdil cele tehotenstvo ze to bude napr. chlapec a narodilo sa dievca 🙂 a doktori malokedy povedia ze na 100% to bude chlapec/dievca lebo vedia ze sa mozu zmylit a tak nechu buducu mamicku zbytocne "oklamat"
o takom pripade, ze lekar povedal, ze to bude chlapec a bolo to dievca, som este ani nepocula, ale ze povedal dievca a bol to chlapec, som pocula uz niekolkokrat, povedal to aj mojej svagrinej, ktora mala doma chlapca a velmi tuzila po dievcatku a nakoniec si domov z porodnice sklamana doniesla druheho chlapceka a teme sme tiez mali jednu, ktora povodne cakala dievcatko a prisla domov z chlapcom, bol prvorodeny, tak sklamanie nebolo 😅
Nam povedali na 3D ultrazvuku v 16tom tt ze to bude urcite dievcatko..tomu som este velmi neverila,predsa len to bolo dost skoro..ale odvtedy dalsi traja lekari povedali nezavisle od seba tiez ze to bude dievcatko (moja lekarka,druhe 3D,nemocnica),termin mam za dva tyzdnne,tak dufam ze si pojdem pre Sarinku.. 🙂 ale poznam minimalne dve maminky,ktore ked volali z nemocnice tatinkom,ze maju synov,tak im neverili,lebo cele tehotenstvo to malo byt dievcatko.. 🙂 takze iste je to ozaj az na porodnom stole
Keď som sa pýtala môjho gyn. , že čo čakám, tak mi povedal Dieťatko 😅
Vraj, hlavne, nech je zdravé - súhlasím s ním. Hoci ma to trošku štvalo, že som sa to nedozvedela, lebo som si pripravovala výbavu a nevedela som sa rozhodnúť, kde sa mám prikloniť...tak vyberali sme na začiatok neutrál. Veď aj tak je dieťatko najkrajšie v bielom 🙂 a hlavne zdravé, má všetko, čo má mať, tak nevidím problém sa stresovať 🙂
mne povedali v 16tt že to vyzerá na chlapca, ale nevedia na 100%, potom sme v 23tt išli na 4D - tam že tiež asi chlapec, ale nevie nám to na 100% ukázať - nechcel roztiahnuť nôžky.. pred 2 týždňami som bola na obyčajnom sone, doktor povedal, že to môže byť aj dievčatko..a včera som bola zase u iného doktora a povedal, že vidí tak na 80% dievčatko... už sme z toho totálne zmagorení..bola som nachystaná, že to bude chlapček, mám nakúpených niekoľko modrých a zelených vecičiek...Ružové som nekupovala vôbec... už sa bojím aj na čokoľvek v obchode pozrieť.. 😵
moja gynekologicka my hovorila ,že na 80 % budeme mat dievča zuzku to meno chcel manzel a ked som išla do nemocnice tak tam my povedal doktor ze chlapec . tak tiez do posledku som nevedela ci dievka alebo chlap 😵
pred 18r mi povedali,že naisto chlapec,nakupené modré veci a vyskočila z brucha dievka 😉 manželovi kolegovia sa smiali a dávali mu voľno,nech beží domov a veci prefarbuje na ružovo ,kým "syn" príde z porodnice 🙂
My sme pri 1. tehu nevedeli- doktorovi som to stále pripomínala, aby sa "neprecekol". Chceli sme prekvapko. Vecičky som kupovala neutrál - biele, žlté a pod. Kočík bol škoricový a doplnky v postielke bledožlté. To sa mi páčilo a hodilo by sa to aj aj. Teraz čakáme druhé a tiež nechcem vedieť či to bude chlapec alebo dievča. Doktor sa môže pomýliť /čo sa ozaj stáva/ a ja nechcem byť "sklamaná" že to nie je to, čo som čakala /a verte mi raklamovať sa to nedá 🙂 🙂 🙂 /
mojej znamej sa stalo, ze jej povedali ze to bude chlapec, nebola velmi nadsena, lebo uz jedneho mala, a nakoniec sa narodilo dievcatko 🙂 takze prijemny sok
ja som bola na 4D sono a tam mi to povedali na 100 % ze dievcatko.. 😉
nám najskôr 2x chalan, na morfologickom že baba, na 3D že chalan (aj mame fotečku) a tento týžden mi tiež povedali že chalan - ale podľa toho čo som počula a čítala máme pre istotou vybrané meno aj pre dievča 🙂 žiaľ ale v tom prípade sa bude musieť babulka zmieriť s tým že do pol roka nebude mať nič ružové 🙂 ale predpokladám že by jej to bolo jedno, hlavne že má maminku pri sebe 🙂
Baby nestraste ma, nam dvakrat povedali ze dievcatko (naposledy v 31tt) a vsetci tomu veríme. Teda najma otecko a babky sa straaasne tesia, lebo si dievcatko vymodlili. Dufam, ze keby sa nahodou narodil chlapcek, tak nebudu velmi sklamani 🙂
prve dietatko - vraj dievcatko - aj vyslo, druhe dietato - vraj dievcatko - aj vyslo , tretie dietatko - nikto ani nehadal, neukazalo sa nikdy poriadne, bolo to prekvapko- vysiel chlapcek, stvrte dietatko- vraj chlapcek- aj vyslo 🙂
5 minut pred cisarakom mi lekar vysvetloval cez ultrazvuk co sa bude diat s mojim dievcatkom a par minut po tejto velmi profesionalnej debate 😀 vytiahol mojho synceka a veru pan doktor to rozdychaval viac ako ja 😀 😀 a inak pri tomto istom tehotenstve mi 4 krat povedali 4 lekari,ze to bude dievcatko 😀
My sme si to dali zistit z krvi v 12tt, takze som to mala na 99% iste, ze to bude baba, dokonca mi aj pri prvotrimestrialnom screeningu dr. povedala, ze to vidi na dievcatko, ze ked to uz vieme z krvi, tak sa na to kukne (zvycajne to nerobia, lebo je to neiste, vtedy sa to urcuje iba podla polohy pohlavneho vybezku ku chrbtici) a potom na kazdom sone to bolo vzdy dievca, ale aj tak som sa trosku bala ci nahodou 😵 Teda bolo by mi to jedno, len vsetko naupene bolo ruzove 😀 A teraz si to dam z krvi zistit znova, som veeelmi zvedava 😵
Nam na UZV v 21. tt povedal lekar, ze dievcatko, a aj to tak bolo (je) 🙂 Ale na UZ V v 31.tt povedal ny lekar, ze to vidiet nie je 😀 Ja som vsak uz od zaciatku tehotenstva tusila, ze to bude dievcatko. Neviem to vysvetlit, ale mala som silny pocit, ze dietatko je dievcatko. Ale aj tak som sa pre istotu po narodeni opytala, ci je to dievcatko alebo chlapcek a vsetci boli prekvapeni, ze sa na to pytam 😀 Asi tam vsetky baby rodia s tym, ze vedia pohlavie 😀
@cmulinko - 😀 😀 😀 😀 😀 To muselo byt zaujimave...
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
ja som do dna pôrodu nevedela lebo môj malý sa stále pretáčal ked doktor zašil na to inkriminovane miesto😀 inak den pred pôrodom (cisárskym) mi zistili že je to chlapec a vytlačili aj foto ale nakoniec z cisárskeho zišlo lebo sa mi malý z polohy KP pretočil🙂 je jedno čo to bude nech je to zdravučke a má všetko čo má mať🙂